Μαρία Κωνσταντακάκη: «Θα ήθελα πολύ να παίξω έναν δραματικό ρόλο»

Την έχουμε συνηθίσει σε πιο κωμικούς ρόλους στους οποίους γνώρισε μεγάλη αγάπη από το κοινό αλλά και ιδιαίτερη επιτυχία. Ο λόγος για τη Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία σε συνέντευξή της στο Τηλέραμα, αποκάλυψε αν θα ήθελε να κάνει έναν κωμικό ρόλο.


Θα ήθελες να παίξεις έναν εντελώς δραματικό ρόλο;
Θα το ήθελα πολύ, αλλά για να πω την αλήθεια πιστεύω πως δεν θα το κάνω ποτέ. Νομίζω πως στην Ελλάδα δεν εμπιστεύονται τόσο εύκολα... Πάνε με μια πεπατημένη. Στη μυθοπλασία λειτουργούν έτσι τα πράγματα με όλους, δεν το παίρνω προσωπικά. Ωθούνται ίσως και από τη φάτσα μου, που είναι λιγάκι περίεργη, και δεν με βάζουν να κάνω το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Δεν είμαστε στην Αμερική, που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα κάνει και τον κακό.

Δεν έχεις παίξει ποτέ σε δράμα; 
Πριν αρχίσω την τηλεόραση, ναι, στο θέατρο. Τότε δεν μου έδιναν μόνο κωμωδίες. Μάλιστα είχαν βρεθεί και άνθρωποι που μου είχαν πει "καλά, εσύ έχεις δραματική φάτσα! "Όμως στην τηλεόραση χρωστάω πολλά. Τα δύο πρώτα σίριαλ όπου έπαιξα, τα "Υπέροχα πλάσματα" και το "Μίλα μου βρόμικα", ήταν εξαιρετικές δουλειές και με βοήθησαν πολύ. Όχι μόνο επειδή με έμαθε το κοινό, αλλά γιατί με έμαθε και ο κόσμος του χώρου. Αυτό είναι μεγάλο δώρο.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: