Αυτό είναι το κορίτσι του Αντώνη Κανάκη που θα τον κάνει πατέρα!

Ήταν ο απόλυτος εργένης της ελληνικής showbiz και λέμε ήταν γιατί ο Αντώνης Κανάκης δεν είναι μόνο σε σχέση, αλλά θα γίνει και πατέρας!Η είδηση, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και έκανε τους πάντες να απορούν αν πρόκειται για... ράδιο αρβύλα ή είναι αληθινή, επιβεβαιώθηκε και από το ίδιο το περιβάλλον του παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας τους πάντες να... μείνουν με το στόμα ανοιχτό!

Και αυτό κυρίως γιατί μέχρι σήμερα δεν ήταν καν γνωστό ότι ο Αντώνης δεν είναι single!

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Αντώνη Κανάκη ακούει στο όνομα Επιστήμη και είναι 23 χρόνων.Κατάγεται από την Καβάλα και τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα, εκεί όπου και γνώρισε τον άντρα του οποίου κυοφορεί το παιδί.
Η καστανόξανθη Επιστήμη, σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz.

Η σχέση της με τον παρουσιαστή μετράει σχεδόν δύο χρόνια, ενώ τον τελευταίο σχεδόν ένα χρόνο συγκατοικούν στο σπίτι του Αντώνη Κανάκη στο Πανόραμα.

Εντύπωση προκάλεσε η εν λόγω είδηση και στους Θεσσαλονικείς, μιας και οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους είναι σχεδόν μηδαμινές - ή πολύ επιλεκτικές και σε συγκεκριμένα μέρη, όπου δεν τους έχει συναντήσει κανένα αδιάκριτο μάτι!

Από εκεί και πέρα, όλοι περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα" κατά την οποία (θελουμε να πιστεύουμε ότι) ο παρουσιαστής θα δώσει τις δικές του απαντήσεις για το χαρμόσυνο γεγονός!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: