Καλομοίρα: Χαρούμενη για την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση

Όπως σας είχαμε γράψει τη Δευτέρα, το Rising Star θα έχει ένα μεγάλο "όπλο" στην κατοχή του και,αυτό όπως ανακοινώθηκε σήμερα, δεν ήταν άλλο από την νικήτρια του Fame Story II, Καλομοίρα Σαράντη που θα μεταφέρει με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, το κλίμα από τα παρασκήνια.
Η αγαπημένη του κοινού τραγουδίστρια και μητέρα τριών παιδιών μας επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα ότι έρχεται στη χώρα μας στα τέλη Νοεμβρίου με τον σύζυγό της, Γιώργο, τους δίδυμους γιους της και την κόρη της που συμπληρώνει τέσσερις μήνες ζωής στις 22 Νοεμβρίου.
Η οικογένεια θα μείνει στην Αθήνα μέχρι τον Απρίλιο που θα έχει ολοκληρωθεί το Rising Star, θα επιστρέψει στην Αμερική για δύο μήνες και θα ξανάρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για τη βάφτιση της κόρης τoυς. Η ίδια δεν κρύβει τη χαρά της για την επιστροφή της στην Ελληνική τηλεόραση αλλά και τη μουσική αφού πολύ σύντομα θα ακούσουμε το νέο της τραγούδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι την αντίστοιχη θέση στο αντίπαλο Voice θα έχει η Έλενα Τσαγκρινού από το συγκρότημα Otherview. 


entertv / Νίκος Γεωργιάδης

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: