Ευγενία Μανωλίδου: Αυτό έχω προσπαθήσει να μην το περάσω στα παιδιά μου, είναι πολύ ψυχαναγκαστικό....


Η Ευγενία Μανωλίδου έχει… τέσσερα παιδιά. Πώς είναι να είναι μαμά παιδιών τα οποία έχουν μεταξύ τους μεγάλη διαφορά ηλικίας;


«Είναι πολύ ενδιαφέρον. Τα δύο μεγάλα παιδιά σπουδάζουν και όσο για τα μικρά, το ένα είναι στο Δημοτικό και το άλλο στον παιδικό σταθμό. Για μένα το κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες, τις δικές του ανησυχίες ,τα δικά του κουμπιά που πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι. Και πάντα πρέπει να είσαι κοντά ό,τι κι αν συμβεί. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν προχώρησα μουσικά τόσο όσο θα ήθελα. Ελπίζω -έστω και καθυστερημένα- να προχωρήσω λίγο περισσότερο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Ποια νοοτροπία από αυτές που «κληρονόμησες» από την οικογένεια σου δεν θέλεις να μεταφέρει στα παιδιά σου;

«Από την οικογένειά μου κληρονόμησα αξίες: ειλικρίνεια, ηθική, επιμονή. Αλλά και πολύ άγχος να τα κάνω όλα καλά και γρήγορα. Αυτό έχω προσπαθήσει να μην το περάσω στα παιδιά μου, είναι πολύ ψυχαναγκαστικό.»

-Αρέσει στα παιδιά σου να σε βλέπουν στην τηλεόραση;

«Ναι, το κάνουν χάζι. Μετά κουτσομπολεύουν με τους φίλους τους»

-Σου κάνουν κριτική και, αν ναι, τι σου λένε συνήθως;

« Δεν θα το έλεγα κριτική, με ρωτάνε για τα παρασκήνια: πώς είναι ο ένας ηθοποιός πώς είναι ο άλλος παρουσιαστής, τέτοια».

-Οι συμμαθητές τους πώς σε αντιμετωπίζουν;

«Πολύ χαλαρά, τα παιδιά είναι πολύ άνετα, οι μεγάλοι είναι πιο δύσκολοι. Στα παιδιά αρέσουν το παραμυθένιο σκηνικό, τα φώτα και η λάμψη».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: