Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μαγειρικής της Ελένης Ψυχούλη;

0

Νέα & αγαπημένα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα! Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο, για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού.

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Τι έχει ετοιμάσει για αυτή την εβδομάδα;

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου:Δείτε απλές και νόστιμες συνταγές με την Ελένη Ψυχούλη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Μετατρέψτε τα μακαρόνια με κιμά που περίσσεψαν σε ένα διαφορετικό παστίτσιο, δείτε τη συνταγή για την εύκολη πίτα με πάριζα και δοκιμάστε τα αλμυρά παλμιέ με πέστο λιαστής ντομάτας, σπανάκι και τυρί κρέμα!

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου: η Ελένη Ψυχούλη παρέα με τον Chef, Κώστα Βανίδη,και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, μαγειρεύει μελωμένες πανσέτες με πουρέ μελιτζάνας και μους φέτας, σάντουιτς κιουνεφέ με κατσικίσιο τυρί και σαλάτα με σέλερι, μήλο & ψητή γαλοπούλα!

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου: η Ελένη φιλοξενεί τον Νικόλα και την Άννα Μαλισιόβα. Δείτε τη συνταγή για την σαλάτα με μανιτάρια & κατίκι, τη χοιρινή τηγανιά με δαμάσκηνα και κυδώνια και τη λαχταριστή λεμονοπορτοκαλόπιτα.

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου: η Ελένη γλυκοθεραπεύεται παρέα με τον Pastry Chef, Θανάση Τσαγκλιώτη. Δοκιμάστε τη μους σοκολάτας με λικέρ Ιρλανδικής κρέμας, την τάρτα με φουντούκι & λεμόνι και το πεϊνιρλί με κολοκύθα, ελιές & μπέικον.

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου: Ο ηθοποιός, Χριστόδουλος Στυλιανού, μαγειρεύει με τις οδηγίες του Chef, Χρόνη Δαμαλά. Δείτε τη συνταγή για το hot dog με παναρισμένα λουκάνικα, τη στραπατσάδα με πάστα πικάντικης πιπεριάς με φέτα,και τους λουκουμάδες κουνουπιδιού με τζατζίκι πράσινου μήλου!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !