Η «Σεσίλια» των ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ απόψε στον Γρηγόρη!-Ποιοι άλλοι θα περάσουν από το πλατό;


Απόψε, Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου,στις 23.15,το The2night Show φιλοξενεί την απολαυστική Νίκη Λάμη, κατά κόσμο γνωστή ως «Σεσίλια» στη σειρά, «Οι Συμμαθητές».

«Ξέρεις από βέσπα;» τη ρωτάει ο Γρηγόρης και τα πράγματα εξελίσσονται αναπάντεχα στο πλατό… 

Μαθήματα αριθμητικής στο The2night show...Ο Γιώργος Γιαννιάς έρχεται και μας τρελαίνει με αριθμούς, χρονολογίες, προσθέσεις και αφαιρέσεις.Μας αποκαλύπτει ότι ο λόγος που έγινε τραγουδιστής ήταν ο Αντώνης Βαρδής ,και ακαπέλα τραγουδούν με τον Γρηγόρη το «Δεν θα με ξεχάσεις».


Η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι μαζί μας απόψε. Τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο πλατό του The2night Show για ένα μπλάκ άουτ που είχε συμβεί στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα»;


O Μάνος Παπαγιάννης έρχεται στο αποψινό The2night Show με χιουμοριστική διάθεση, αποκαλύπτει ότι έχει νεύρα με τον Δημήτρη Σταρόβα γιατί η σύζυγός του και ηθοποιός, Αγγελική Δαλιάνη, γελάει πάντα με τα αστεία του, παρακολουθώντας το The2night Show, και μας μιλάει για τη δουλειά του στην τηλεόραση και το θέατρο.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: