Σοφία Τσίπα: «Υπνωτισμένοι δημοσιογράφοι έπαιρναν συνεντεύξεις από υπνωτισμένους καλλιτέχνες»

Unknown
0
Οι πολιτιστικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης συνήθως δεν έχουν υψηλή τηλεθέαση. Τι πάει στραβά; Φταίνε οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι ή μήπως το κοινό δεν ενδιαφέρεται; 

 «Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει εκπομπές πολιτισμού από τα κρατικά κανάλια, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν αργές, βασανιστικές και "δήθεν". Ο κόσμος πλήρωνε την ΕΡΤ και η ΕΡΤ πλήρωνε αδρά εταιρίες παραγωγής, στις οποίες υπνωτισμένοι δημοσιογράφοι έπαιρναν συνεντεύξεις από υπνωτισμένους καλλιτέχνες... Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν υπήρξαν και πολύ ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκπομπές και καλές παραγωγές ανάμεσα τους. Το θέμα είναι ότι ο πολιτισμός στη συνείδηση αρκετών ανθρώπων πέρασε ως κάτι μίζερο και βαρετό, και ίσως γι' αυτό η ιδιωτική τηλεόραση δεν τόλμησε ποτέ μια εκπομπή πολιτισμού. Αυτό που ονομάζουμε "πολιτισμός" όμως δεν είναι για λίγους. Δεν αφορά την ελίτ  της κοινωνίας μας. Μας αφορά όλους. Είναι εντελώς μέσα στη ζωή και στην καθημερινότητά μας. Είναι ένα βραδάκι στο θερινό ! σινεμά, μια βόλτα σε ένα μουσείο, ένα καλό θέατρο, συναυλία, μουσική, ελληνική και ξένη, λαϊκή και κλασική, είναι το dvd που  θα νοικιάσουμε, μια καλή έξοδος... Εάν ο κόσμος ενδιαφέρεται για όλα αυτά, τότε ενδιαφέρεται και για τις πολιτιστικές εκπομπές» λέει η Σοφία Τσίπα στο Τηλέραμα.

Τι διαφορετικό έχει να μας προτείνει το «All about art»;
«Είναι ένα πολιτιστικό μαγκαζίνο που ενημερώνει το κοινό για ό,τι συμβαίνει στην πόλη και αξίζει να το αφουγκραστεί. Ταχύτητα στην εποχή της ταχύτητας και πολλή πληροφορία στην εποχή της πληροφορίας. Μέσα σε μισή ώρα αλλάζουν 20 διαφορετικά θέματα. Έχει αισθητική και φρέσκια, ενδιαφέρουσα ματιά. Είναι πολιτισμός που φλέγεται από ζωή, όχι ξενέρωτος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !