Άννα Πρέλεβιτς και Γιώργος Σαμπάνης: Φίλοι μετά τον χωρισμό....


Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Γιώργος Σαμπάνης έζησαν για περίπου δυόμισι χρόνια έναν θυελλώδη έρωτα και ήταν πολλοί εκείνοι που πίστευαν πως το ειδύλλιό τους θα κατέληγε σε ένα ρομαντικό ξωκλήσι, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης! Δυστυχώς, όμως, πριν από έναν μήνα ήρθε η μεγάλη ανατροπή, αφού το ζευγάρι χώρισε.

Εκείνη πήρε τα πράγματά της από το όμορφο σπίτι όπου συζούσαν στην Αργυρούπολη και έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο του έρωτά τους. Άγνωστοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τη σχέση της όμορφης παρουσιάστριας και fashion blogger και του ταλαντούχου τραγουδιστή σε ένα τόσο άδοξο τέλος. Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, προσπάθησαν από κοινού και οι δύο να διαχειριστούν με ωριμότητα την απόφασή τους. Γι’ αυτό και συνεχίζουν να διατηρούν άριστες σχέσεις, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πως σέβονται απόλυτα το κοινό παρελθόν τους, αλλά και τα δυνατά συναισθήματα που μοιράστηκαν.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός λέει ο θυμόσοφος λαός και αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά και στην περίπτωση του Γιώργου και της Άννας. Μπορεί η απόφαση του χωρισμού τους να ήταν πολύ δύσκολη, είναι όμως και οι δύο έτοιμοι να αφήσουν τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους, κρατώντας μόνο τις γλυκιές αναμνήσεις της σχέσης τους. Μπορεί στην αρχή να έμοιαζε ακατόρθωτο ο καθένας χωριστά να πάρει τον δρόμο του μακριά από τον άλλον, όμως, σύμφωνα με τη real, τώρα η επόμενη μέρα δείχνει ήδη αισιόδοξη και φωτεινή.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: