Γιάννα Κανελλοπούλου για τη ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ:« Θέλω να ελπίζω ότι θα μπορέσω να πείσω τους θεατές»

Η Γιάννα Κανελλοπούλου κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μέσα από τη δραματική σειρά του ALPHA, «Η λέξη που δε λες»,όπου υποδύεται την παιδοψυχίατρο... Απαιτητικός ο ρόλος στη σειρά; 

«Τη Μαριάννα είτε τη συμπαθείς είτε την αντιπαθείς. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο στοίχημα για μένα. Το πώς θα μπορέσει να ακουμπήσει λιγάκι στις καρδιές των ανθρώπων ένας άνθρωπος τόσο κλειστός και -λόγω δουλειάς- παρεμβατικός, σε μια οικογένεια που ήδη αντιμετωπίζει το βάρος μιας δύσκολης συνθήκης. Θέλω να ελπίζω ότι θα μπορέσω να πείσω τους θεατές, ότι απλά προσπαθεί να ισορροπήσει σε έναν κόσμο που κατά βάση για εκείνη είναι απειλητικός, αλλά μέσα της πάντα κουβαλάει το αίτημα για καλοσύνη και αγάπη».

Και όταν σταθήκατε για πρώτη φορά απέναντι στο φακό;

«Υπέστην την ψυχρολουσία της πρώτης φοράς μπροστά σε κάμερα. Αυτό μου πήρε πολύ χρόνο να το ξεπεράσω!».

Στο άκουσμα της λέξης αυτισμός, επικρατεί πανικός; 

«Όπως πολύ ωραία είπε ένας από τους παιδοψυχίατρους που συμβουλευτήκαμε για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε το θέμα, “ο αυτισμός δεν είναι αρρώστια, είναι ένας διαφορετικός τρόπος να βλέπεις τον κόσμο” ,και αυτή η άλλη ματιά έχει ποικιλίες αποχρώσεις, που πρέπει να κοιτάξει κανείς κατά περίπτωση και με ανοιχτοσύνη μυαλού».

Τηλεθεατής

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: