Ο Γρηγόρης για το τέλος της ΜΑΜΑΣ:«Κανονικά το φινάλε θα έπρεπε να είχε δοθεί...»


Η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», μας αποχαιρετά,όπως είναι γνωστό, αυτόν τον μήνα.Ο παρουσιαστής της,Γρηγόρης Αρναούτογλου,μιλά,σε συνέντευξή του,για το concept,τονίζοντας πως πέρασαν όμορφα,όμως ,έπρεπε το φινάλε να έχει δοθεί...


«Κανονικά το φινάλε θα έπρεπε να είχε δοθεί το καλοκαίρι, αλλά είχαμε διαφημιστικά πακέτα που μας δέσμευαν. Περάσαμε πολύ όμορφα σε αυτήν την εκπομπή τόσο ο Έκτορας Μποτρίνι όσο και εγώ, γιατί είχαμε να κάνουμε με το σπιτικό φαγητό και τις οικογενειακές σχέσεις. Πολλές φορές, όταν έβλεπα όλο αυτό το μαμαδίστικο κλίμα στην εκπομπή ανάμεσα στα δύο γυρίσματα, στα διαλείμματα έκλεβα χρόνο, έπαιρνα το αμάξι και πήγαινα να δω τον γιο μου. Να προλάβω να τον ταΐσω, να τον παίξω, να τον αγκαλιάσω πριν κοιμηθεί. Είναι πολύ καλός και γλυκός και μου λείπει» ,εξομολογείται στην ''Εspresso''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: