Λιάγκας-Σκορδά:Διαφορές,τρίτα πρόσωπα και καβγάδες...από το πουθενά!

0

Τις τελευταίες μέρες οι "διαρροές" από το "στενό" περιβάλλον των δύο παρουσιαστών, όχι μόνο δεν λένε να κοπάσουν αλλά μέρα με τη μέρα γίνονται πιο πικάντικες.

Τρίτα πρόσωπα, οικονομικές διαφορές, καβγάδες στο πλατό- αλλά και σε δημόσιους χώρους-, κομμάτια ενός παζλ που αποκτά όλο και περισσότερα θολά κομμάτια. Το γεγονός αυτό έχει φέρει σε φανερή αμηχανία το ζευγάρι αλλά και τους κοινούς τους φίλους και συνεργάτες, καθώς παρουσιάζεται μια "διαστρεβλωμένη εικόνα", όπως μας λένε, που απέχει αρκετά από την πραγματικότητα.

Η ανάγκη των Μέσων -και ειδικά της gossip μερίδας- να δημιουργήσουν είδηση εκεί που δεν υπάρχει ή να υπερβάλλουν για να βγουν τίτλοι που πουλάνε, αρχίζει και θυμίζει την εποχή του διαζυγίου Λάτσιου- Μενεγάκη. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί προφανώς δεν υπάρχουν τόσες ειδήσεις για να καλύψουν τη ζήτηση, γιατί η εγχώρια showbiz δεν αναδεικνύει πλέον νέους σταρ και εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με τα ίδια πέντε- έξι πρόσωπα που κυριαρχούν στα εξώφυλλα εδώ από την αυγή του αιώνα. Πρόσωπα που γνωρίζουμε πλέον τα πάντα γι' αυτούς και ο χρόνος αρχίζει να αφήνει επάνω τους έντονα τα σημάδια του.

Η ταχύτητα και η υπερπληροφόρηση του διαδικτύου φροντίζει άθελά της να κατακρημνίζει τα πρόσωπα πριν καν καταφέρουν να ανελιχθούν. Γιατί συμβαίνει αυτό; Πριν από την έκρηξη του internet, τα περιοδικά κατάφερναν να χτίζουν μύθους με ωραιοποιημένες, λαμπερές εικόνες. Οι αρνητικές πλευρές των διασήμων έβγαιναν στην επιφάνεια συνήθως όταν το αποφάσιζαν εκείνοι και όχι κάποιοι ξένοι γι' αυτούς. Το κοινό δεν μπορούσε να εκφράζει άποψη για εκείνους και πολλές φορές να τους λοιδορεί για να "διασκεδάζει". Οι ανάγκες του διευρυμένου lifestyle Τύπου, δημιούργησαν νέα πρόσωπα- κυρίως γυναίκες- που δεν είχαν τίποτα ουσιαστικό να πουν, αλλά φρόντιζαν να διαιωνίζουν την δημόσια ύπαρξή τους (και τα κέρδη που τους απέφερε) προσφέροντας σε κοινή θέα ό,τι κανονικά θα έπρεπε να προστατεύσουν.

Για να επιστρέψουμε στο ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά, το δίδυμο που έγραψε τηλεοπτική ιστορία ως το πρώτο παντρεμένο ζευγάρι που παρουσίασε μαζί καθημερινή τρίωρη εκπομπή, δυστυχώς για όσους αναζητούν κιτρινορόζ λεπτομέρειες, ο χωρισμός τους δεν έχει τόσο εκρηκτικό παρασκήνιο και σίγουρα οι ίδιοι θα φροντίσουν να κρατήσουν καλά κρυμμένους τους πραγματικούς λόγους που διέλυσαν τον γάμο τους. Με τη Φαίη πάντως να έχει ήδη τοποθετηθεί δημόσια για το επίμαχο θέμα μέσα από την εκπομπή της, σε λίγες μέρες έρχεται και η σειρά του εν διαστάσει συζύγου της που έχει ήδη δώσει συνέντευξη για μηνιαίο ένθετο περιοδικό Κυριακάτικης εφημερίδας.

του Νίκου Γεωργιάδη στο entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !