Πονοκέφαλος στον Ant1-Αλλαγή συχνότητας στα γυρίσματα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Οι υπεύθυνοι του Ant1 ξεκινούν τη σταδιακή …μετακόμιση του «Lucky Room» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, από τα κυριακάτικα απογεύματα στα καθημερινά.

Η πρώτη αλλαγή θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 20:00, καθώς την επόμενη είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του «Rising Star» με παρουσιάστη τον Γιώργο Λιάγκα και κριτική επιτροπή τους: Βανδή, Ρέμο, Μακεδόνα και Μάστορα από τις Melisses.

Από τον Γενάρη του ’17 το τηλεπαιχνίδι αναμένεται να γίνει καθημερινο.Προς το παρόν εξετάζονται δύο ζώνες προβολής: η πρώτη αφορά στις 18.00 – 19.00 απέναντι από το πετυχημένο «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο και η άλλη στις 20.00 απέναντι από την καθημερινή κωμωδία «Έλα στην θέση μου» – που σημειώνει υψηλά νούμερα στο νεανικό κοινό.Αυτή η πληροφορία φυσικά γράφτηκε πρώτη φορά αποκλειστικά μέσα από το tvnea.com και τη στήλη "Τηλεκοντρόλ".

Στην δεύτερη περίπτωση, τα « Δίδυμα Φεγγάρια» θα μεταφερθούν νωρίτερα, φέρνοντας ντόμινο αλλαγών. Να σημειωθεί ότι από την επόμενη εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας ξεκινάει γυρίσματα για τέσσερα επεισόδια αντί για ένα, ώστε να έχει το απαραίτητο στοκ επεισοδίων!

newspistol.com

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. τι εννοειτε οτι το γραψατε πρωτοι στο tvnea για τις ζωνες προβολης; το tv24 το εγραψε πρωτο που κυκλοφορει την πεμπτη. οποτε γραφτηκε πολυ πριν κυκλοφορησει. οποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sorry Που θα στο χαλάσω μου, πρώτο το έγραψε το TVNEA.COM κι εγώ προσωπικά από το ΤΗΛΕΟΚΟΤΡΟΛ στις 18-11-16 http://www.tvnea.com/2016/11/lucky-room-voice-super-deal.html ΟΠΟΤΕ;;;
    ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !