Αγγελική Νικολούλη: «Ο Alpha µάς στήριξε! Εγώ δεν πρέπει µε τη σειρά µου να στηρίξω το κανάλι µου;»

0
Σε συνέντευξή της στη Real, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες αλλά και στη στήριξη που θέλει να δώσει στο καναλι το οποίο εργάζεται.


Πώς νιώσατε όταν µάθατε ότι ο Alpha δεν πήρε την πολυπόθητη άδεια;

Εγώ απορώ πώς δέχτηκαν οι καναλάρχες να συµµετάσχουν σε µια κατάσταση που θύµιζε οµηρία. ∆εν µπορούσαν να σκεφτούν άλλες διαφανείς διαδικασίες; Είκοσι χρόνια στην τηλεόραση έχω βιώσει δύσκολες καταστάσεις στον τότε ΣΚΑΪ και στο Alter. Οικογένειες βρέθηκαν στον δρόµο και κανείς δεν νοιάστηκε γι’ αυτούς. ∆εν γκρεµίζονται µέσα σε λίγους µήνες τα θεµέλια επιχειρήσεων που λειτουργούν µε συνέπεια τόσα χρόνια κι έχουν στο δυναµικό τους εκατοντάδες ανθρώπους. ∆εν παίρνουµε έναν οδοστρωτήρα και από τη µια στιγµή στην άλλη ισοπεδώνουµε τα πάντα! Ο Alpha, στον οποίο εργάζοµαι, είναι αποδεδειγµένα µια υγιής επιχείρηση που εδώ και χρόνια έχει κερδίσει επάξια την αγάπη και την εκτίµηση των τηλεθεατών. Ο κόσµος έχει ξεσηκωθεί και την αντίδρασή του τη βλέπω όπου βρεθώ κι όπου σταθώ. Οι τηλεθεατές δεν θέλουν «κάγκελα και µάντρες» στην ενηµέρωσή τους. Από τη στιγµή που παίρνουν το τηλεκοντρόλ στα χέρια τους έχουν το δικαίωµα να επιλέξουν αυτό που θέλουν.

Θυµόµαστε και από το Αlter ότι δεν καταθέτετε εύκολα τα όπλα. Αισθάνεστε το ίδιο δυνατή να στηρίξετε και τον Alpha; 

Έχω µάθει να πορεύοµαι µε γνώµονα τις ηθικές αξίες. Για µένα παραµένουν σηµαντικές. Ο Alpha µάς στήριξε σε µια εποχή που το «Φως στο τούνελ» βρέθηκε εκτός αέρα λόγω προβληµάτων του Alter. Εγώ δεν πρέπει µε τη σειρά µου να στηρίξω το κανάλι µου;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !