Η Χριστίνα Σούζη αποκαλύπτει:«Μας ζήτησαν να πάμε στον Alpha αλλά δεν πήγα ποτέ...»


Η Χριστίνα Σούζη βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ για πάρα πολλά χρόνια.Η μετεωρολόγος ,μιλώντας στην εφημερίδα,''Espressο'',αναφέρεται στην πολύχρονη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ αλλά και για την παρουσία της στον καιρό...


Πώς μπήκε στη ζωή της Χριστiνας Σούζη η τηλεόραση;

«Εγώ ήμουν στο ραδιόφωνο του Σκάι. Δεν έχω αλλάξει ποτέ σταθμό 22 χρόνια τώρα. Το 1993 ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε την πρώτη τηλεόραση. Όταν έκλεισε το κανάλι το 1999, δεν πήγα ποτέ στον Alpha. Μας το ζήτησαν, αλλά ήθελαν να αφήσουμε και το ραδιόφωνο και είπα εγώ μένω εδώ. Όταν επανήλθε το κανάλι, το 2006, μας φώναξαν κι εμάς τους μετεωρολόγους. Είχαν πάρει ένα σύστημα καιρού το οποίο είναι πρωτοποριακό. Είναι μια μικρή ΕΜΥ, που μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω την επεξεργασία του καιρού μόνη μου. Γι' αυτό λέω αρχικά είμαι μετεωρολόγος και μετά παρουσιάστρια. Το ότι έχω το πακέτο είναι ευχής έργον».

H αλήθεια είναι πως η Χριστίνα Σούζη έχει αλλάξει την έννοια που ξέραμε στο ''κορίτσι του καιρού''.

«Όντως, αυτό είναι γεγονός. Νομίζω ότι εγώ τον άλλαξα. Οι κοπέλες που τον παρουσίαζαν ήταν πολύ ωραίες παρουσίες και αξιοπρεπέστατες αλλά δεν ήταν μετεωρολόγοι. Η αλήθεια είναι ότι μετά από εμένα άρχισαν να παίρνουν εξειδικευμένους επιστήμονες».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: