Γιώργος Σεντούμης: Ποιος είναι ο 9χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στην σειρά «Η λέξη που δεν λες»

0

Θέμα συζήτησης έχει γίνει ο λιλιπούτειος πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Alpha «Η λέξη που δεν λες», ο 9χρονος Γιώργος Σεντούμης. 

Ο πιτσιρικάς από τα Χανιά ενσαρκώνει ένα παιδί που θεωρούν ιδιοφυΐα στη μουσική και διαγιγνώσκεται με αυτισμό. Η Ελένη και ο Γιάννης, οι γονείς του, τον φωνάζουν «διάνοια». Ο ερχομός, όμως, του Βασίλη, του μικρότερου αδελφού της Ελένης και της γυναίκας του Ιωάννας θα ανατρέψει την «κανονικότητα» της ζωής τους. Η Ιωάννα επιμένει πως κάτι τρέχει με τον μικρό. Ο Παύλος, ο παππούς, είναι ο μόνος που αποφασίζει να δει την αλήθεια κατάματα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. 

Έχοντας χτίσει έναν δικό του «διαφορετικό» κόσμο, έναν κόσμο με μουσικές, χρώματα και συναισθήματα, ο τηλεοπτικός Παυλής καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό, όσο η οικογένειά του «παλεύει» να καταλάβει και να αποδεχθεί. 

Ο Γιώργος Στεντούμης είναι 9 χρονών, έχει έναν αδελφό και επιλέχθηκε ανάμεσα από 170 παιδιά μετά από κάστινγκ. Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για ένα χαρισματικό, ντροπαλό παιδί, που αντιμετωπίζει με σοβαρότητα ενήλικα την εμπειρία του με τις κάμερες, το συνεργείο, τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς. 

Ο μικρός πηγαίνει στο γύρισμα μετά το σχολείο του, για 4 ώρες. Η παραγωγή της σειράς έχει μια συνοδό που είναι συνέχεια μαζί του για να κάνουν πρόβα στις σκηνές του, αλλά και για να του κάνει συντροφιά και να τον απασχολεί δημιουργικά όταν έχει γίνει η λήψη των σκηνών του. Όλοι είναι προστατευτικοί μαζί του, τον φροντίζουν σαν να είναι δικό τους παιδί. 

Τόσο οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς (μεταξύ των οποίων οι Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη και Δήμητρα Σιγάλα), όσο και οι άνθρωποι της παραγωγής, τον περιγράφουν ως έναν μικρό «στρατιώτη», πειθαρχημένο, συγκεντρωμένο, που δεν γκρινιάζει και δεν διαμαρτύρεται. Ακούει με μεγάλη προσοχή τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Θοδωρή Παπαδουλάκη και αυτό που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση σε όλους είναι ότι είναι διαβασμένος πολύ καλά στις σκηνές του. 


«Είναι ταλαντούχος και υποκριτικά ευέλικτος», λένε στο Peoplegreece.com οι ηθοποιοί της σειράς για τον Γιώργο, ενώ η σειρά έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, τόσο από τους τηλεοπτικούς συντάκτες, όσο και από τους τηλεθεατές. 

Μάλιστα, στα social media γράφονται θετικά σχόλια, με το hashtag #ileksipoudeles να μπαίνει στα δημοφιλέστερα του ελληνικού Twitter την στιγμή της προβολής του επεισοδίου. Μεταξύ εκείνων που εκθειάζουν την σειρά και τους συντελεστές της, αλλά και το ταλέντο του μικρού Γιώργου, είναι και άνθρωποι της ελληνικής showbiz, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, ο Άρης Καβατζίκης, η Νάνσυ Παραδεισιανού και η Δέσποινα Καμπούρη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !