Μαρία Ανδρούτσου: «Είδα πρόσφατα ένα επεισόδιο από το 50-50 και θυμήθηκα...»


Η Μαρία Ανδρούτσου συμμετέχει στο επιτυχημένο,καθημερινό σίριαλ,''Έλα στη θέση μου'',και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε τόσο για τις εξελίξεις στο σίριαλ όσο και για το θρυλικό,50-50,του Mega...

Τι αισθάνεται ο Λεωνίδας για εκείνη; 

«Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί, της, αλλά είναι λίγο πιο "βαρύς". Έχει ενδοιασμούς στο να κάνουν παιδί. Η Μιράντα τον πιέζει, του το ζητά ευθέως, κι επειδή εκείνος δεν ανταποκρίνεται, προσπαθεί να προκαλέσει τη ζήλια του».

Η Ισμήνη της εκμυστηρεύεται τον εκβιασμό που της κάνει ο Μίμης...

«Η Μιράντα έχει έναν χαρακτήρα καλό. Αν πέσει στην αντίληψή της πως κάτι κακό συμβαίνει, θα βοηθήσει. Κι επειδή την οικογένεια Καλατζή την αισθάνεται σαν δική της οικογένεια, θα βοηθήσει την Ισμήνη με έναν ιδιαίτερο τρόπο».

Το «Πενήντα πενήντα» παίζεται ακόμα και ο κόσμος συνεχίζει να το βλέπει φανατικά. Πώς αισθάνεται η ίδια γι' αυτό; 

«Μόνο χαρά μπορώ να νιώσω. Μάλιστα, επειδή είχα αρκετό καιρό να το παρακολουθήσω, είδα πρόσφατα ένα επεισόδιο και θυμήθηκα κάποιες σκηνές από τα γυρίσματα που τις είχα ξεχάσει. Χαίρομαι πολύ που είμαι μέρος αυτής της δουλειάς. Είναι βέβαια πολύ στενάχωρη η απώλεια του Σάκη Μπουλά...».

Πηγή:Τηλέραμα

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: