Αποκάλυψη 41 χρόνια μετά: Ποιοι ηθοποιοί είχαν κρυφή σχέση όταν συμμετείχαν στην ίδια ταινία;

0

Μετά από πολλά χρόνια έρχεται στο φως ένα ειδύλλιο για το οποίο πολλά είχαν γραφτεί. Η σχέση τους είχε συζητηθεί ποικιλοτρόπως, χωρίς να έχουν αποκαλύψει εάν τελικά ήταν ερωτική. Σήμερα όμως και στο τελευταίο τεύχος του People, η ηθοποιός αποκαλύπτει την κρυφή τους σχέση. 

Ο λόγος για την Carrie Fisher, η οποία σχεδόν 40 χρόνια μετά αποκάλυψε τη μυστική της σχέση με τον Harrison Ford! Η ηθοποιός τότε ήταν 19 ετών και η σχέση τους έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του Star Wars, το 1976. Τότε ο γοητευτικός αστέρας του Hollywood ήταν 33 ετών, ενώ ήταν παντρεμένος και με δύο παιδιά. 

Η ηθοποιός μιλά για το συγκεκριμένο γεγονός στην αυτοβιογραφία της, την οποία παρουσιάζει αποκλειστικά στο People και θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα. Η σχέση τους διήρκησε 3 μήνες και ήταν ιδιαίτερα έντονη. Τότε μάλιστα όλοι ονειρεύονταν τον Han Solo και την πριγκίπισσα Leia (σ.σ. οι χαρακτήρες τους στο Star Wars) μαζί και εκτός οθόνης. Κάτι τέτοιο πράγματι συνέβαινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Ήμασταν ο Han και η Leia κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και η Carrie και ο Harrison τα Σαββατοκύριακα», αναφέρει η 60χρονη ηθοποιός. Η ίδια εξηγεί πως ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τη μυστική τους σχέση, μιας και πέρασαν τόσα χρόνια. 

Μάλιστα ο Ford αφού έλαβε αντίτυπο της βιογραφίας της ηθοποιού, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη σχέση, αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος στο People. Αφού οι δύο τους πέρασαν μαζί την πρώτη τους νύχτα, η ηθοποιός ένιωσε απίστευτη αμφιβολία για την αυτοπεποίθησή της. 

«Κοιτούσα τον Harrison. Το πρόσωπο ενός ήρωα. Πώς θα μπορούσε κανείς να περιμένει πως ένα τόσο λαμπρό δείγμα άντρα, θα ήταν ευχαριστημένος μαζί μου;», αναφέρει χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων εξήγησε πως παρότι ήταν ιδιαίτερα άπειρη ερωτικά, ένιωσε πως μπορούσε να τον εμπιστευθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !