Αρναούτογλου:«Νιώθω ότι το THE 2NIGHT SHOW μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια»


«Μόνο αλήθειες» θέλει από τους καλεσμένους του στο «The 2night show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως λέει ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα, «Espresso», και φαίνεται ότι το καταφέρνει, αφού η ειλικρίνεια φέρνει στην εκπομπή ως και 20% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο.


«Αν θεωρείται επιτυχημένη παραγωγή είναι γιατί όσοι φιλοξενούνται στο στούντιο δεν έρχονται για ακόμη μια συνέντευξη, αλλά για να κάνουν μια κατάθεση ψυχής και βγαίνουν κερδισμένοι. Μετά από 25 χρόνια τηλεόρασης πιστεύω ότι αν πεις αλήθειες, αν σπάσεις αβγά δημόσια, ο κόσμος το εκτιμά και δεν έχεις και κανένα κόστος. Αν έρθει κάποιος στο πλατό και υποκρίνεται, τη στιγμή που τον ρωτάω για σημαντικά πράγματα για τη ζωή του και τα πιστεύω του, δεν θα χάσει ο τηλεθεατής. Πιστεύω ότι πρώτα από όλα ο ίδιος θα έχει θέμα με τη συνείδησή του, γιατί θα έχει πει ψέματα» ,τονίζει ο δημοφιλής παρουσιαστής .

Στη συνέχεια,συμπληρώνει:«Νιώθω ότι το “The 2night show” είναι μια εκπομπή που μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια στη μικρή οθόνη, να εμπλουτίζεται και να ανανεώνεται συνεχώς με καινούργιες ενότητες, όπως γίνεται με ανάλογου ύφους παραγωγές στην Αμερική».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: