ΠΟΣΠΕΡΤ:Απεργία στις 24 Νοέμβρη-Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια ενάντια στα μνημόνια...


Η ΠΟΣΠΕΡΤ ανακοινώνει:
Την Πέμπτη ,24 Νοέμβρη, απεργούν η ΑΔΕΔΥ, οι ομοσπονδίες και τα συνδικάτα, και διαδηλώνουν στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00, κόντρα στα νέα εξευτελιστικά μέτρα που προετοιμάζονται για την κοινωνία και τον λαό.


Η ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται δυναμικά αλληλέγγυα και καλεί τους εργαζόμενους, την κοινωνία αλλά κυρίως τη νεολαία, να συμπαρασταθούν και να συμπαραταχθούν στις διεκδικήσεις για ένα καλύτερο αύριο και να σταματήσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η φτωχοποίηση των εργαζομένων, η εξαθλίωση και η ανεργία. Η εξαφάνιση του κράτους δικαίου – πρόνοιας και της ισονομίας από τα μνημόνια που επιβάλλουν οι δανειστές βρίσκοντας εθελόδουλες κυβερνήσεις, πρέπει να ανατραπεί. Με αγώνα, με πίστη, με δύναμη, με συμμετοχή, με διάρκεια να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε το παρόν και το μέλλον που μας ανήκει.

Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα ενάντια στα μνημόνια. Η δυναμική μας παρουσία θα είναι η αρχή για νέες δράσεις με επόμενο μεγάλο σταθμό στις 8 Δεκέμβρη, στην πανελλαδική, πανεργατική απεργία.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: