Το κινηματογραφικό 2016 σε ένα βίντεο!

0

Το 2016 οι αδελφοί Κοέν έκαναν σινεφίλ πλάκα με το «Χαίρε Καίσαρ!», ο Γούντι Άλεν μας κέρασε «Cafe Society», το «Βιβλίο της Ζούγκλας» άνοιξε τις εντυπωσιακές σελίδες του σε 3D και αγαπημένα πλάσματα του βυθού («Ψάχνοντας τη Ντόρι») και του σπιτιού («Μπάτε Σκύλοι Αλέστε») ή σπαρακτικά stop-motion («Ο Κούμπο και οι Δυο Χορδές»), χρωμάτισαν τη μεγάλη οθόνη. 

Η Μέριλ Στριπ φάλτσαρε ξεκαρδιστικά στο «Φάλτσο Σοπράνο», ο «Deadpool» έσβησε από τον χάρτη τη μονομαχία «Batman V Superman» και την «Ομάδα Αυτοκτονίας», τα «Φανταστικά Πλάσματα» διέφυγαν από τη φαντασία της Ρόουλινγκ και ο Darth Vader αναμένει την επανεμφάνισή του στο «Rogue One: A Star Wars Story». 

Η χρονιά δεν ήταν όμως μόνο εντυπωσιακά μπλοκμπάστερ. Το συγκλονιστικά και πολυαναμενόμενα «Moonlight» και «Manchester by the Sea» θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες, ενώ η μουσική σερενάτα του «La La Land» που αναμένεται να «σιγομουρμουρίσει» πολλά Όσκαρ και το φιλοσοφικό «Άφιξη» του Ντενί Βιλνέβ με την Έιμι Άνταμς, αποτελούν τα άχαστα κινηματογραφικά ραντεβού του Δεκέμβρη. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο που συνοψίζει τις κινηματογραφικές ταινίες της χρονιάς, κρατήστε σημειώσεις και γιορτάστε τη σεζόν με εικόνες! 

Δείτε το βίντεο εδω : 2016 - A Year in Films
cinemag.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !