Το κινηματογραφικό 2016 σε ένα βίντεο!


Το 2016 οι αδελφοί Κοέν έκαναν σινεφίλ πλάκα με το «Χαίρε Καίσαρ!», ο Γούντι Άλεν μας κέρασε «Cafe Society», το «Βιβλίο της Ζούγκλας» άνοιξε τις εντυπωσιακές σελίδες του σε 3D και αγαπημένα πλάσματα του βυθού («Ψάχνοντας τη Ντόρι») και του σπιτιού («Μπάτε Σκύλοι Αλέστε») ή σπαρακτικά stop-motion («Ο Κούμπο και οι Δυο Χορδές»), χρωμάτισαν τη μεγάλη οθόνη. 

Η Μέριλ Στριπ φάλτσαρε ξεκαρδιστικά στο «Φάλτσο Σοπράνο», ο «Deadpool» έσβησε από τον χάρτη τη μονομαχία «Batman V Superman» και την «Ομάδα Αυτοκτονίας», τα «Φανταστικά Πλάσματα» διέφυγαν από τη φαντασία της Ρόουλινγκ και ο Darth Vader αναμένει την επανεμφάνισή του στο «Rogue One: A Star Wars Story». 

Η χρονιά δεν ήταν όμως μόνο εντυπωσιακά μπλοκμπάστερ. Το συγκλονιστικά και πολυαναμενόμενα «Moonlight» και «Manchester by the Sea» θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες, ενώ η μουσική σερενάτα του «La La Land» που αναμένεται να «σιγομουρμουρίσει» πολλά Όσκαρ και το φιλοσοφικό «Άφιξη» του Ντενί Βιλνέβ με την Έιμι Άνταμς, αποτελούν τα άχαστα κινηματογραφικά ραντεβού του Δεκέμβρη. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο που συνοψίζει τις κινηματογραφικές ταινίες της χρονιάς, κρατήστε σημειώσεις και γιορτάστε τη σεζόν με εικόνες! 

Δείτε το βίντεο εδω : 2016 - A Year in Films
cinemag.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: