Τανιμανίδης:Μιλά για 1η φορά για το νέο του βήμα στον ΣΚΑΪ κι αποκαλύπτει γιατί αποδέχτηκε την πρόταση!


Ο Σάκης Τανιμανίδης αναλαμβάνει,όπως έχει γνωστοποιηθεί,το νέο SURVIVOR,που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ.Ο παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό, Down Town ,και τον Πάνο Ζόγκα για αυτή την πρόταση αλλά και το επιτυχημένο WORLD PARTY...


Η εκπομπή σου, το World Party, θα σου λείψει; 

''Δεν ήταν απλώς μία εκπομπή για μένα, ήταν το παιδί μου. Θα μου λείψουν,λοιπόν, τα πάντα και κυρίως οι άνθρωποι που δουλέψαμε, ταξιδέψαμε και μοιραστήκαμε όλες αυτές τις απίστευτες εμπειρίες μαζί''.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ; Δεν έγιναν όλα πολύ γρήγορα;

''Όλα στη ζωή μου γίνονται γρήγορα και όταν μου έρχεται κάτι στο μυαλό κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να το πετύχω. Έχω τετράγωνη λογική, σκέφτομαι γρήγορα τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζω''.

Πόσο καιρό σου πήρε να το αποφασίσεις; 

''Λίγες μέρες...''.

Γιατί είπες ''Ναι'' στο Survivor; 

''Γιατί είναι εγώ! Είναι γεμάτο περιπέτεια, ταξίδι και ενέργεια! Και μου αρέσει γιατί είναι πολύ αληθινό, κάτι που ταιριάζει στη δική μου φιλοσοφία [...]. Εκτός από το ότι με εξιτάρει η ιδέα του να ζήσω λίγους μήνες στον Άγιο Δομίνικο, είναι και μία παραγωγή παγκοσμίου μεγέθους από την οποία θα μάθω πολλά''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

θα μάθει όντως πολλά.
Δεν ξέρω αν θα του αρέσουν όλα οσα θα μάθει βέβαια...