«Η ζωή μου,η υγεία μου»:Πρεμιέρα για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην ΕΡΤ1-Όλες οι λεπτομέρειες


Τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου ,2016 και ώρα 17:30, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 η νέα καθημερινή εκπομπή, «Η ζωή μου, η υγεία μου», με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. 


Η νέα εκπομπή -που έχει σκοπό να γίνει ο καθημερινός μας «σύμβουλος» σε θέματα υγείας και καλής ζωής- έγκυρα, απλά, σύντομα και ανθρώπινα προσεγγίζει καθημερινά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, αναζητώντας τις λύσεις τους. Πρωταγωνιστής είναι κάθε φορά ένας άνθρωπος, ο οποίος ζει ανάμεσά μας. Μέσα από την ιστορία του και τη γνώση των επιστημόνων, οι τηλεθεατές γίνονται δέκτες όλων των νεότερων πληροφοριών που αφορούν μικρά και μεγάλα ζητήματα υγείας. Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η εκπομπή, η οποία έχει σύγχρονη οπτικοποίηση, είναι η έρευνα, η πρόληψη και η αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, η διατροφή, η ψυχολογία, θέματα που αφορούν το παιδί, την ευεξία, τις εναλλακτικές μεθόδους αλλά και ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή μας.

Στην πρώτη εβδομάδα μαθαίνουμε για το επικίνδυνο λίπος στο σώμα μας, τους φαινομενικά αθώους ιούς που,όμως, απειλούν τη ζωή μας, τα σημάδια του διαβήτη και της υπέρτασης, την κατάχρηση φαρμάκων για να αισθανθούμε καλύτερα και τις «μόδες» που κατά καιρούς εμφανίζονται στη διατροφή μας.

Παρουσίαση: Μιχάλης Κεφαλογιάννης.
Αρχισυνταξία: Δήμητρα Τζούβελη.
Συντακτική ομάδα: Δήμητρα Πασσά, Ηρώ Παππά

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: