Ο πρώην παίχτης του X-Factor Γιώργος Στεφάνου συγκλονίζει με το πρόβλημα υγείας του....

0

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση του τραγουδιστή σχετικά με το πρόβλημα υγείας του.

Ο Γιώργος Στεφάνου πριν μπει στο «X-factor» αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.

Πριν από το «X-factor» πέρασες ένα πρόβλημα υγείας το έχουμε μάθει, το έχουμε ακούσει, το έχεις συζητήσει και ο ίδιος. Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά ή γνώριζες ότι υπήρχε;

Το πρόβλημα υπήρχε εκ γενετής, εγώ το έμαθα ένα μήνα περίπου πριν δηλωθεί η συμμετοχή μου στο παιχνίδι.

Πώς το έμαθες;

Πηγαίνοντας να γραφτώ στο κολυμβητήριο μου ζητήθηκε να κάνω τριπλές και διάφορες άλλες εξετάσεις. Πηγαίνοντας να πάρω το χαρτί από τον καρδιολόγο μου λέει “Γιώργο έχουμε πρόβλημα, προς το παρόν δεν μπορείς να γυμναστείς πρέπει να κάνεις υπομονή για λίγο καιρό να μη στρεσαριστείς, να μην αγχωθείς να κλείσουμε μια ημερομηνία και να μπεις για επέμβαση». Δεν το πίστευα δεν μπορούσα να το πιστέψω μέχρι που πήγα σε ακόμη τρεις καρδιολόγους να επιβεβαιώσουν αυτό που είχα ακούσει, όλοι μου είπαν τα ίδια και όσο η κατάσταση προχωρούσε τόσο χειροτέρευε. Η καρδιά μου μεγάλωνε αρκετά γρήγορα σχεδόν ένα πόντο το μήνα και αυτό θα μπορούσε να με οδηγήσει και στο θάνατο. Εγώ παρ' όλα αυτά είπα, δεν το βάζω κάτω θα το παλέψω μόνος μου με την ψυχολογία μου και θα πάω στο παιχνίδι να δω τι και πως. Έτσι κι αλλιώς πίστευα πως δεν θα περνούσα.

Δεν φοβήθηκες ότι κατά τη - διάρκεια τον παιχνιδιού θα μπορούσε η κατάσταση να χειροτερέψει λόγω άγχους;

Υπήρξε όντως πολύ στρες και πολλές ώρες γυρισμάτων και. κούρασης αλλά δεν το έβαλα κάτω. Είπα δε θα με νικήσει αυτό, θα το νικήσω εγώ! Λόγω της πορείας μου στο παιχνίδι ανέβαλα το χειρουργείο δυο φορές, ανέβαλα τη ζωή μου, είπα όμως πως την επόμενη μέρα από εκείνη που θα έφευγα από το παιχνίδι θα ετοιμαζόμουν για το χειρουργείο.

Όταν ξεκίνησες να προετοιμάζεσαι για το χειρουργείο φοβήθηκες;

Κατά ένα περίεργο τρόπο είχα προετοιμαστεί ήδη ψυχολογικά για την επέμβαση δε φοβήθηκα ' έπρεπε να γίνει. Αφού ήρθαν να με χαιρετίσουν οι δικοί μου άνθρωποι να με ί φιλήσουν, να με χαϊδέψουν και τους είπα, είστε τρελοί φύγετε από δω θα τα πούμε σε λίγο.

Πόσες ώρες ήταν το χειρουργείο;

Όλη η επέμβαση διήρκεσε 8 ώρες, πέρα από την ανεπάρκεια αορτικής βαλβίδας, όταν με άνοιξε ο γιατρός, βρήκε και ένα ανεύρυσμα στην κοιλιακή αορτή, το οποίο τελικά ήταν πιο σοβαρό από την ανεπάρκεια, γιατί αυτό δεν μπορούσε να βρεθεί με τις εξετάσεις που είχαν προηγηθεί. Από αυτά που μου είχαν πα οι γιατροί αν το άφηνα με τους ρυθμούς της ζωής και της δουλειάς μου δεν μου έδιναν πάνω από πέντε μήνες.

Πηγή: ΧΑΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !