Είναι οριστικό: αυτή είναι η επιτροπή του «Voice»

1

Όχι μόνο αποφάσισαν αλλά από αύριο οι… φωνές πιάνουν δουλειά. Ο λόγος για το «Voice» που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ και που όπως είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit.gr είναι οριστικό ότι την παρουσίασή του θα κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Εκτός όμως από το δημοφιλή σεναριογράφο και ηθοποιό «κλείδωσε» κι η κριτική επιτροπή και μάλιστα με… εκπλήξεις. 

Είναι οριστικό λοιπόν ότι σε μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς που μετά το ρόλο του ως παρουσιαστής στο «X Factor» τώρα θα δοκιμαστεί κι ως coach της μίας από τις 4 διαγωνιζόμενες ομάδες. 

Κι οι coach των υπόλοιπων ομάδων, όμως είναι πολύ αγαπητοί καλλιτέχνες και δύσκολοι… αντίπαλοι. Σίγουρα λοιπόν στην κριτική επιτροπή θα είναι η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας. 

Η κριτική επιτροπή «κλείδωσε» λοιπόν και μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα καθώς τα στελέχη του ΣΚΑΪ θέλουν το «Voice» να βγει στον αέρα μέσα στον Νοέμβριο. Πάντως με την επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων ξεκινούν με πολύ καλούς οιωνούς για την πορεία του talent show στους πίνακες τηλεθέασης…! 

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η βιασύνη να βγει μεσα στο Νοεμβριο, γινεται γιατι μεχρι τοτε εχει τα δικαιωματα ο Τουρκος παραγωγος!
    Αλλα αυτο μπορει να αποδειχθει και τροχοπέδη για την ποιοτητα του παραγωμενου προιοντος, που κανονικα θελει πολυ μεγαλυτερη προετοιμασια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !