Η προφητικη αποκλειστική δηλωση του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο tvnea.com για τις τηλεοπτικες αδειες!

, 0 Comments

Είχαμε στείλει μία σειρά ερωτήσεων στο δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη στα πλαίσια συνέντευξης του για τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό. Ο δημοσιογράφος μας απάντησε χθες το πρωί όλες τις ερωτήσεις και η συνέντευξη έχει προγραμματιστεί να ανέβει την ερχόμενη Δευτέρα

Διαβάστε τι μας απάντησε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών μια μέρα πριν την απόφαση του ΣτΕ:

Πώς βλέπεις το όλο θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες? Ένιωσες ανακουφισμένος όταν μεταφέρθηκες από ένα κανάλι χωρίς άδεια σε ένα κανάλι με άδεια?
Φυσικά και δεν ένιωσα ανακούφιση. Σ αυτή τη δουλειά δεν θα μείνω δέκα μήνες όσο είναι η συνεργασία μου με το Πρωινό στον ΑΝΤ1. Όταν και εάν πέσει μαύρο, ο κλάδος μας θα έρθει σε τέλμα. Όλος ο κλάδος και αυτοί που θα εργάζονται και αυτοί που δε θα εργάζονται. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης οριοθετεί και τους μισθούς  και αν εξαιρέσεις 3-4 πρόσωπα που ίσως πάρουν καλά χρήματα για να μεταπηδήσουν στα κανάλια με άδεια, όλοι οι υπόλοιποι θα έχουμε του χρόνου χαμηλότερους μισθούς. Θα γίνουν εκπτώσεις σε όλες τις ειδικότητες. Όταν η ανεργία περνά έξω από την πόρτα σου κάποια στιγμή θα μπει και μέσα και μάλιστα χωρίς να χτυπήσει το κουδούνι.  Αν θες την αίσθηση μου, ο χώρος της τηλεόρασης δεν μπορεί να πεθάνει έτσι από μια κυβέρνηση. Ο νόμος της αυτοσυντήρησης και το κράτος δικαίου θα υπερισχύσουν στο τέλος. Εύχομαι ν αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο αλλά προς το καλύτερο και κάτι μου λέει ότι αυτό θα γίνει. 


0 Τα Σχόλια σας: