Η προφητικη αποκλειστική δηλωση του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο tvnea.com για τις τηλεοπτικες αδειες!

Είχαμε στείλει μία σειρά ερωτήσεων στο δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη στα πλαίσια συνέντευξης του για τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό. Ο δημοσιογράφος μας απάντησε χθες το πρωί όλες τις ερωτήσεις και η συνέντευξη έχει προγραμματιστεί να ανέβει την ερχόμενη Δευτέρα

Διαβάστε τι μας απάντησε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών μια μέρα πριν την απόφαση του ΣτΕ:

Πώς βλέπεις το όλο θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες? Ένιωσες ανακουφισμένος όταν μεταφέρθηκες από ένα κανάλι χωρίς άδεια σε ένα κανάλι με άδεια?
Φυσικά και δεν ένιωσα ανακούφιση. Σ αυτή τη δουλειά δεν θα μείνω δέκα μήνες όσο είναι η συνεργασία μου με το Πρωινό στον ΑΝΤ1. Όταν και εάν πέσει μαύρο, ο κλάδος μας θα έρθει σε τέλμα. Όλος ο κλάδος και αυτοί που θα εργάζονται και αυτοί που δε θα εργάζονται. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης οριοθετεί και τους μισθούς  και αν εξαιρέσεις 3-4 πρόσωπα που ίσως πάρουν καλά χρήματα για να μεταπηδήσουν στα κανάλια με άδεια, όλοι οι υπόλοιποι θα έχουμε του χρόνου χαμηλότερους μισθούς. Θα γίνουν εκπτώσεις σε όλες τις ειδικότητες. Όταν η ανεργία περνά έξω από την πόρτα σου κάποια στιγμή θα μπει και μέσα και μάλιστα χωρίς να χτυπήσει το κουδούνι.  Αν θες την αίσθηση μου, ο χώρος της τηλεόρασης δεν μπορεί να πεθάνει έτσι από μια κυβέρνηση. Ο νόμος της αυτοσυντήρησης και το κράτος δικαίου θα υπερισχύσουν στο τέλος. Εύχομαι ν αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο αλλά προς το καλύτερο και κάτι μου λέει ότι αυτό θα γίνει. 


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: