Ελα στη θέση μου: Διαβάστε τα επόμενα επεισόδια πριν παιχτούν στην TV

0
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 21
Ο Βλάσης, με τη μεσολάβηση της Αιμιλίας, δίνει δουλειά στον Λεωνίδα. Όταν μαθαίνει πως ο Λεωνίδας προσλαμβάνεται στην SofoExpress, η Μιράντα παθαίνει κρίση ζήλιας που ο αγαπημένος της θα βρίσκεται συνέχεια κοντά στην Αιμιλία. Μια ιδιαίτερη συμπάθεια αναπτύσσεται μεταξύ Ρενάτας και Αχιλλέα. Η Αιμιλία τού ξαναπροτείνει να συνδιοικήσει την εταιρία με τον Βλάση και εκείνος για πρώτη φορά σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί, ζητώντας από τη Ρενάτα να ξαναγίνει γραμματέας του. Η Αιμιλία ζητά από τον Βλάση να δει πιο σοβαρά το ζήτημα της προεδρίας και να ριχτεί στη δουλειά. Η Φαίη, για να τον «βοηθήσει» -πάντα με τους δικούς της υστερόβολους στόχους– του δίνει μια καλή ιδέα για να λύσει το πρόβλημα των 150 απολύσεων που ζητούν οι Γερμανοί.

Τρίτη 1η Νοεμβρίου – Επεισόδιο 22
Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας είναι αμήχανοι μετά το φιλί τους, ενώ ο Βλάσης πέφτει στην παγίδα της Φαίης μετά το δικό τους. Ο Φώτης τους έχει δει και ζητάει εξηγήσεις με αποτέλεσμα να κερδίσει την υπόσχεση του Βλάση να παντρευτεί την αδελφή του. Ο Μίμης εκβιάζει ανοιχτά την Ισμήνη με το βίντεο που τράβηξε και ο Λεωνίδας βρίσκεται ξαφνικά με ένα δαχτυλίδι στο χέρι του. Το βράδυ στο πάρτι της εταιρίας θ’ ανακοινωθεί η συνδιοίκηση της εταιρίας από το Βλάση και τον Αχιλλέα. Αλλά όλα μπορεί ν’ ανατραπούν.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 23
Τα πάντα είναι έτοιμα για την ομιλία του Βλάση στην επέτειο της εταιρίας. Όμως εκτός από τον νέο πρόεδρο, στην εκδήλωση παραβρίσκεται και ο παλιός. Και τα πάντα θα ανατραπούν. Το δαχτυλίδι που προσπαθεί να ξεφορτωθεί απ' το χέρι του ο Λεωνίδας, το βραβείο για τον υπάλληλο της χρονιάς, ο Ηλίας που βρίσκει τον μπελά του από τη Σύλβια, η εφαρμογή του σατανικού σχεδίου της Φαίης και του Δαμιανού για την ίδρυση μιας θυγατρικής εταιρίας και φυσικά η κόντρα του Βλάση με τον Αχιλλέα που συμφωνούν μόνο στο ότι διαφωνούν. Η Αιμιλία τι στάση θα κρατήσει;

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 24
Η εταιρία κινείται στον απόηχο της συνέντευξης Τύπου του Βλάση και της ιδέας του σχετικά με την ίδρυση θυγατρικής. Μεγαλύτερο θόρυβο δείχνει να έχει προκαλέσει όμως, η απόφαση του Αχιλλέα να δουλέψει στην αποθήκη.  Η Σύλβια είναι έξαλλη με τον Ηλία μετά το αναπάντεχο ξέσπασμά του εναντίον της. Ο Θοδωρής διορθώνει την απερίσκεπτη πράξη του Μίμη απέναντι στο Λεωνίδα με μια μεγάλη θυσία. Η Αιμιλία για πρώτη φορά γεμίζει με υπερηφάνεια για το Βλάση, ενώ παράλληλα η Ρενάτα με ανησυχία. Η Λίζα γίνεται άθελά της μάρτυρας μιας τρυφερής στιγμής μεταξύ Φαίης και Δαμιανού.


Παρασκευή 4 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 25
Η Λίζα εκμυστηρεύεται περίλυπη στη Ρενάτα ότι έπιασε την Φαίη και τον Δαμιανό να φιλιούνται. Η Ρενάτα πείθεται ότι δεν απειλείται από την Φαίη και τα ξαναβρίσκει με τον Βλάση. Ο Αχιλλέας, που δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη, μαθαίνει επιπλέον πως η σκληρή του δουλειά στις αποθήκες αμείβεται με τον βασικό μισθό και αρχίζει να αναθεωρεί τις απόψεις που είχε όταν ήταν πρόεδρος. Η Φαίη στήνει νέα ενέδρα στον Βλάση και τον καλεί με πονηρά μηνύματα για ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι της. Θα καταφέρει όμως να τον… τουμπάρει, τώρα που εκείνος τα έχει ξαναβρεί με τη Ρενάτα;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !