Το Τηλεβαρόμετρο του TV Nea! #6

0

Τελευταία μέρα του Οκτωβρίου σήμερα και αισίως είμαστε εδώ στο 6ο κατά σειρά Τηλεβαρόμετρο. 

Μπορεί οι άνθρωποι της τηλεόρασης να πήραν μια χαρά την προηγούμενη Τετάρτη με την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, εμείς ,όμως, είμαστε εδώ για να κρίνουμε όπως κάθε εβδομάδα αυτά που μας άρεσαν κι αυτά που δεν .... 

Δίνουμε Θετική ψήφο

3 Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ναι καλά διαβάσατε! Μπορεί για πολλούς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι το εύκολο θύμα για μια κακή κριτική ,όμως ,στο Τηλεβαρόμετρο πριν γράψουμε κάτι βλέπουμε και λίγο τηλεόραση.... Εντάξει προφανώς και δεν θα πούμε ότι είναι μια καλή παρουσιάστρια ή ότι δεν χρειάζεται ακόμη πολλή πολλή βελτίωση . Ωστόσο, οφείλουμε να παρατηρήσουμε τα εξής δυο: Η καλύτερη συμπεριφορά της απέναντι στα μέλη τής ομάδας τής εκπομπής της είναι το πρώτο πράγμα αλλά και ο περισσότερος χώρος που δίνει στην ομάδα χωρίς να πετάγεται να αποδείξει την “κεντρική” της παρουσία, της δίνουν λίγα συν και είναι μικρά σημάδια βελτίωσης. 

2 Η λέξη που δεν λες. Για να είμαι ειλικρινής δεν παρακολούθησα ολόκληρο το επεισόδιο της συγκεκριμένης σειράς ,ωστόσο, η θετική ψήφος μέσα από το Τηλεβαρόμετρο είναι γιατί χρειαζόμαστε στην τηλεόραση τέτοιου είδους σειρές. Ωραίες και οι κωμωδίες , ωραίες και οι κομεντί αλλά χρειάζεται και μια διαφορετική σειρά λίγο πιο κοινωνική. Είναι δεδομένο πως το κοινό σε τέτοιου είδους σειρές είναι εκ των πραγμάτων μικρότερο (όχι σε ηλικία) αλλά αυτό δεν αναιρεί την επιτυχία μιας σειράς. Πρέπει να γίνονται και τέτοιες παραγωγές και μάλιστα όταν γίνονται με τόσο ωραίο τρόπο όπως η συγκεκριμένη σειρά μας αρέσει ακόμη περισσότερο. 

1 Στο ΣουΚου. Γιατί αν μη τι άλλο το προσπαθούν. Η εκπομπή απ' ό,τι φάνηκε δεν άρεσε στους περισσότερους , οι συντελεστές, όμως, φαίνεται ότι θα το παλέψουν ώστε να χτίσουν μια ζώνη, ούτως ώστε να υπάρχει και ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα για να μπορείς να παρακολουθήσεις τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή βδομάδα με την βδομάδα αλλάζει, δοκιμάζεται, κι αυτό είναι δείγμα καλής θέλησης που μας αρέσει πολύ. Μια ή ακόμη καλύτερα δύο προσθήκες στην ομάδα της εκπομπής θα ήταν μια ωραία κίνηση που θα βοηθούσε στην καλύτερη ροή της. 

Δίνουμε Αρνητική Ψήφο

-1 Νικολέτα Ράλλη. Η παρουσιάστρια μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όπου και βρήκε τηλεοπτική στέγη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV ,παρουσιάζοντας την εκπομπή ,Όλα καλά.Ωστόσο, οι πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν θετικές. Η απουσία της από την τηλεόραση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Μιλάει υπερβολικά χωρίς λόγο, χωρίς να λέει κάτι ουσιαστικό,και τα σαρδάμ είναι περισσότερα κι από αυτά της Όλγας Τρέμη . Η επιλογή της φαίνεται ότι είναι της τελευταίας στιγμής, καθώς μοιάζει να μην έχει ιδέα για τη σκαλέτα της εκπομπής . Η παρουσία της κουραστική και πολύ “θορυβώδης”. Θέλει αρκετό χρόνο να δέσει με την ομάδα, κάτι που κάνει την εκπομπή πολύ αμήχανη. 

-2 Στον Ραντεβού με τον Μάρκο Σεφερλή . Στο αρχικό άκουσμα ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσίαζε το θρυλικό πλέον Ραντεβού στα τυφλά είπα ''οκ, ναι του πάει''. Ωστόσο,  για να δεις τη συγκεκριμένη εκπομπή πρέπει να είσαι απλά φαν του Σεφερλή,αλλιώς δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Ο ίδιος ο παρουσιαστής κάνει τα πάντα για να μας κουράσει και να αλλάξουμε κανάλι , οι επιλογές των παικτών επίσης. Αρνούμαι να δεχτώ ότι η σημερινή νεολαία μοιάζει έστω και λίγο με τους παίκτες του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού. Η επιλογή του συγκεκριμένου κόνσεπτ τελικά είναι κάτι παραπάνω από λαθεμένη και θεωρούμε ότι σε μια σύγχρονη τηλεόραση δεν έχει θέση. 

-3 Happy Day. Το χείρότερο τηλεοπτικό ατόπημα στο οποίο μπορεί να πέσει μια εκπομπή είναι να επαναπαυτεί στις “δάφνες” τις.Αυτό συμβαίνει ξεκάθαρα ήδη από την προηγούμενη σεζόν στην πρωινή εκπομπή του Alpha. Σίγουροι οι συντελεστές για την επιτυχία της εκπομπής αφού η μόνη ομοειδής είναι σε νούμερα αρκετά μακριά της, μοιάζουν να μην προσπαθούν για κάτι καλύτερο. Μια μίξη κούρασης αλλά και τηλεοπτικής αλαζονείας, είναι εμφανής. Το μεγάλο κάστρο του νεανικού κοινού έχει πλέον πέσει και πλέον ανήκει στον Γιώργο Παπαδάκη. Η ομάδα πρέπει να καταλάβει ότι στην τηλεόραση κρίνεσαι κάθε μέρα, κι αν εσύ δεν προσπαθείς, ο τηλεθεατής δεν θα σε επιβραβεύσει. Ήρεμοι τόνοι χωρίς κρυφή υπεροψία είναι η λύση. 

Αυτά λοιπόν από το αποψινό Τηλεβαρόμετρο , τα λέμε ξανά την επόμενη Δευτέρα,εδώ, στο καλύτερο mediaκο site! Καλό Μήνα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !