Ο άνθρωπος που έδινε τη φωνή του στα trailer του MEGA,ζητά δημοσίως από τους νέους καναλάρχες να πάρουν το κανάλι!


To MEGA το τελευταίο διάστημα  βρίσκεται,ως είναι γνωστόν, σε μια '''άρρωστη'' κατάσταση,και ο κίνδυνος κλεισίματος είναι πλέον πιο ορατός από ποτέ.

Ήδη πολλοί εργαζόμενοί του έχουν αρχίσει τις επαφές τους με άλλα Μέσα ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ήδη πάρει μεταγραφή για αλλού(πρόσφατο παράδειγμα η Μαρία Σαράφογλου που εντάχθηκε-ανεπίσημα ακόμα-στον Ant1).

Ωστόσο,υπάρχει κι η πλευρά των ανθρώπων εκείνων που προσπαθούν-χωρίς φυσικά να σημαίνει πως οι άλλοι δεν προσπάθησαν ή δεν έκαναν υπομονή-να δουν το πολυπόθητο ''φως'' σε αυτό το σκοτεινό τούνελ που έχει μπει το κανάλι,και ψάχνουν μια ελπίδα και μια λύσηφωνή των τρέιλερ του MEGA,λοιπόν,δηλαδή ο Γιάννης Σιδεράδης, απηύθυνε ,πριν από δυο μέρες,μέσα από το προσωπικό του profile στο facebook,δημόσια έκκληση στους δυο νέους καναλάρχες(Μαρινάκης -Σαββίδης) να πάρουν τον τηλεοπτικό σταθμό,καθώς ,όπως γράφει,θα είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Δες αναλυτικά όσα έγραψε:


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: