«The Island»: Ξεκινά σήμερα το νέο ριάλιτι σε ακατοίκητο νησί του Αιγαίου

0

Ένα νέο τουριστικό προϊόν σε μορφή… παιχνιδιού εισέρχεται στην ελληνική αγορά. Είκοσι παίκτες – πελάτες έκλεισαν ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό πακέτο για να βρεθούν σε ένα ερημικό ελληνικό νησί με στόχο να επιβιώσουν περνώντας διάφορες δοκιμασίες. Το παιχνίδι «The Island» θα διεξαχθεί από τις 13 έως 23 Οκτωβρίου στο νησάκι Αλιμνιά κοντά στη Ρόδο και οι συμμετέχοντες (προέρχονται από το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Αγγλία) ως σύγχρονοι ναυαγοί θα αναζητήσουν τρόπους ώστε να συγκεντρώσουν πόντους και να κερδίσουν έπαθλα. 

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι παίκτες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, θα πρέπει να φτιάξουν κάποιο πρόχειρο κατάλυμα, ένα καταφύγιο, να ψάξουν για τροφή, να κάνουν με λίγα λόγια το νησάκι κατοικήσιμο και τουριστικό. Καθημερινά, οι διαγωνιζόμενοι θα συγκεντρώνουν πόντους ενώ θα υπάρχουν και μικρά έπαθλα όπως φρέσκο φαγητό ή διαμονή σε ένα κανονικό ξενοδοχείο στη γύρω περιοχή. 



Η πρωτότυπη ιδέα ήταν του τουριστικού πρακτορείου «Beyond Borders» με έδρα το Βέλγιο. Το εγχείρημα όμως έχει την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του γραφείου Κάτω Χωρών του ΕΟΤ. Το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί σε κανένα τηλεοπτικό δίκτυο, ξένο ή ελληνικό αλλά μόνο στα social media και σε μια ιστοσελίδα που έχει λανσάρει το τουριστικό πρακτορείο στην αγγλική γλώσσα. 

Ήδη στο νησί έχουν στηθεί κάποια πρόχειρα σκηνικά που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των παικτών. Όπως αναφέρει στο protothema.gr η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου Μαριέττα Παπαβασιλείου «είναι μια νέα μορφή προβολής τουρισμού, το εκμεταλλευόμαστε και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να επιτευχθεί. Θέλουμε να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο όχι μόνο σε ένα αλλά και σε πολλά ακόμη νησιά του νοτίου Αιγαίου. 


Πάντως, το «The Island» ήδη βοήθησε στην προβολή της Χάλκης που είχε τεράστια τουριστική άνοδο τη φετινή χρονιά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !