Επιφυλακτικοί οι βρετανοί σύμβουλοι του Σαββίδη για συνεργασία με STAR

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Σε βρετανική εταιρία έχει αναθέσει ο Ιβάν Σαββίδης το business plan της εταιρίας  DIMERA MEDIA για τη δημιουργία του νέου τηλεοπτικού σταθμού. Τα πρώτα στοιχεία που πήραν στα χέρια τους οι άγγλοι και αφορούσε το αρχικό πλάνο για την ανάπτυξη της επένδυσης και είχε συνταχθεί από το περιβάλλον του επιχειρηματία, επιστράφηκε πίσω ως μη ρεαλιστικό… Αποδεικνύοντας ότι οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη δεν γνωρίζουν καθόλου το χώρο της τηλεόρασης και πώς μπορεί να αποσβεστεί η επένδυση που καλείται να κάνει στην ελληνική αγορά.

Οι βρετανοί συνεργάτες του ομογενούς επιχειρηματία συμφώνησαν να του φτιάξουν έναν νέο business plan με ορίζοντα τριετίας για την πορεία της τηλεοπτικής του επένδυσης στην Ελλάδα και να του παρέχουν συμβουλές για τις επόμενες κινήσεις του.

Στο αυτό πλαίσιο φέρεται να είναι επιφυλακτικοί για τη συνεργασία της DIMERA MEDIA με τον τηλεοπτικό STAR… Υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός πέρα από τις εγκαταστάσεις δεν έχει να του προσφέρει, άλλα assets, όπως για παράδειγμα θα ήταν η ύπαρξη ταινιοθήκης. Επιπλέον φέρεται να εισηγήθηκαν ότι είναι προτιμότερο η πρόσληψη εκ νέου και από μηδενική βάση του προσωπικού του καναλιού με νέες συμβάσεις, προκειμένου να διατηρήσει χαμηλά το κόστος.

Τέλος ως προς την εξέλιξη των συζητήσεων μεταξύ Σαββίδη και STAR δεν υπάρχουν νεότερα… Αφού σύμφωνα με άλλες πηγές ο ομογενής επιχειρηματίας βρίσκεται ακόμη στο εξωτερικό και δεν έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση στην ιδιοκτησία του σταθμού.

Ως εκ τούτου εκκρεμεί η ολοκλήρωση των συζητήσεων για να φανεί αν θα προχωρήσουν μαζί ή όχι.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μισθοί πείνας και πάλι, αλλά αυτήν τη φορά ακόμα πιο κάτω! Καταστράφηκε τελείως η χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !