Σύντομα η απόφαση Σαββίδη για πιθανή σύμπραξη με Βαρδινογιάννη και STAR...

0

Αν και ο χρόνος τρέχει, ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί το ραντεβού Σαββίδη με την πλευρά Βαρδινογιάννη, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών. Ο τέταρτος νέος υπερθεματιστής που κατέβαλε την πρώτη δόση του τιμήματος για την τηλεοπτική άδεια ,που πέρασε στα χέρια του, μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα,έχοντας γνωστοποιηθεί ότι δεν θα συνομιλήσει με τον Δημήτρη Κοντομηνά για τον ALPHA, λόγω της δικαστικής τροπής που έχει πάρει η σχέση τους,θα πρέπει εξαιρετικά σύντομα να αποφασίσει εάν θα κινηθεί αυτόνομα ή σε συνεργασία με κάποιον από τους υπάρχοντες τηλεοπτικούς σταθμούς.


Στην ουσία, όμως, η μόνη συζήτηση που προέχει να γίνει είναι με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για το STAR, αφού νεότερες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η εταιρεία Σαββίδη έχει απορρίψει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το «Ε TV» του Φίλιππου Βρυώνη. Κατά συνέπεια τα δεδομένα πλέον είναι πολύ πιο συγκεκριμένα,και το μόνο που μένει είναι να οριστεί το ραντεβού Σαββίδη με την οικογένεια Βαρδινογιάννη που αυτή τη στιγμή διαθέτει το μόνο μεγάλο και με σημαντικές υποδομές σταθμό εθνικής εμβέλειας ,που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα τηλεοπτικά σχέδια του επιχειρηματία.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση από την πλευρά του STAR χειρίζεται προσωπικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης,ο οποίος – σύμφωνα με το περιβάλλον του-θεωρεί «θέμα λίγων ημερών» για να ξεκαθαρίσει εάν θα προχωρήσει σε συνεργασία με την εταιρεία Σαββίδη που πήρε την άδεια ή όχι.

Με άλλα λόγια, η συνεργασία των δυο πλευρών και η συμπόρευση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο, θα εξαρτηθεί από το πόσο ρεαλιστική θα είναι η πρόταση Σαββίδη.

Πηγή:enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !