Η συγκλονιστική εξομολόγηση δημοσιογράφου του Star, που κατέρρευσε από εγκεφαλικό ανεύρυσμα

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν δύο χρόνια προχώρησε δημοσιογράφος που δούλευε στον τηλεοπτικό σταθμό Star στο παρελθόν. Ο λόγος για την Κατερίνα Μποτζάκη, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε πώς έπαθε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

«Το Νοέμβριο του 2014 στα καλά καθούμενα υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Δούλευα το πρωί και είχα κάποιες ενοχλήσεις στο μάτι, δεν έδωσα στην αρχή σημασία, όμως μετά άρχισε να με ενοχλεί ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο έναν οφθαλμίατρο στο Ηράκλειο, προκειμένου να πάω και να μου πει τι συμβαίνει! Όταν πήγα στο σπίτι κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένιωσα ένα κάψιμο στο κεφάλι. Ήμουν σίγουρη ότι τελείωσα. Δηλαδή όταν πήγα να καθίσω στην πολυθρόνα, κατάλαβα ότι πεθαίνω! Τότε ο γιατρός που είχα ραντεβού και δεν πήγα ανησύχησε και πήρε τηλέφωνο κάποιους συναδέλφους, οι οποίοι ειδοποίησαν τον άνδρα μου. Όταν ήρθε στο σπίτι με βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση!», ανέφερε συγκινημένη.

Ακόμα μίλησε για το πιο αγαπημένο της πρόσωπο, τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή από εγκεφαλικό ανεύρυσμα: «Την μάμα μου την έχασα από εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Εγώ μπήκα στο χειρουργείο στις 13 Νοεμβρίου, χειρουργήθηκα στις 13:00 το μεσημέρι, νοσηλεύτηκα στον 13ο όροφο, στο δωμάτιο 1313, δεν είμαι προληπτικός άνθρωπος, δεν πιστεύω σε αυτά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να είναι τυχαίο!».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: