Δεν είναι και στα καλύτερά της η σχέση Μπογδάνου-Skai...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της διοίκησης του Skai.Για το άλλοτε αγαπημένο παιδί του καναλιού υπάρχει πλέον μία "παγωμάρα".

Αυτό ενδεχομένως να έχει να κάνει με κάποιες αντιρρήσεις στελεχών του σταθμού με το επικοινωνιακό προφίλ που προσπαθεί να περάσει προς τα έξω ο δημοσιογράφος.Το βασικότερο πρόβλημα ωστόσο φαίνεται πως είναι η χαμηλή τηλεθέαση  σε σύγκριση με τις άλλες ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού(Πρώτη Γραμμή,Τώρα,Αταίριαστοι,οι μεσημεριανές ειδήσεις,Καλημέρα με το Γιώργο Αυτιά).

Αυτό που ενίσχυσε το κακό κλίμα είναι το ότι η διάρκεια της εκπομπής μειώθηκε κατά 50% και από δίωρη έγινε μονόωρη.Μάλιστα ακούγεται έντονα ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει δεξιά και αριστερά πως οι "Προδοσίες" που του έφαγαν τη μία ώρα ρίχνουν αρκετά τα νούμερα που παραλαμβάνουν από εκείνον.

Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς θα συμβεί στην πορεία και φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο χώρο ακριβώς θα καταλαμβάνει η ψυχαγωγία στο πρόγραμμα του Skai με τις εξελίξεις στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !