Sex and the City: Η δήλωση της Sarah Jessica Parker που “γκρεμίζει” το μύθο της σειράς

0

Η Sarah Jessica Parker υποδύθηκε την Carrie Bradshaw στη σειρά Sex and the City και έγινε το είδωλο εκατομμυρίων γυναικών. Ο χαρακτήρας, οι κατακτήσεις και γενικότερα η στάση της ως δυναμική γυναίκα, την έκανε ιδιαίτερα επιθυμητή και ξεχωριστή. 

Η ηθοποιός, που εξαργυρώνει ακόμη και σήμερα τη μεγάλη επιτυχία της σειράς δεν έχει σταματήσει να δέχεται σχετικές ερωτήσεις ακόμη και σήμερα. Σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε σίγουρα και το franchise, που συνέχισε με την παραγωγή δύο επιτυχημένων εισπρακτικά ταινιών. 

Σε συνέντευξη της στο Nerdist podcast η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για τον χαρακτήρα της Carrie στη σειρά και όλα όσα εκτυλίσσονταν στη Νέα Υόρκη και την παρέα της. 

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι τρεις κολλητές της Miranda, Samantha και Charlotte, μάλλον ήταν κατασκεύασμα της φαντασίας της Carrie, και ότι δεν υπήρχαν στην πραγματικότητα! Το γεγονός που την οδήγησε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα, ήταν το γεγονός ότι ήταν όλες τους τόσο διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα τόσο αγαπημένες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !