Τηλεκοντρόλ:Αποκλ:Έκλεισε σχεδόν το Rising Stars-Επιτροπή του VOICE-Η ομάδα του Χατζηνικολάου και η ομάδα Διεύθυνσης του MEGA στον Μαρινάκη

3
Καλησπέρα ,φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και είμαι  έτοιμος να πιάσω το Τηλεκοντρόλ στο χέρι , να κάνω ζάπινγκ στα κανάλια αλλά και να σας αποκαλύψω θέματα που δεν ξέρετε και θα μάθετε μόνο από εδώ.

Φουλ  πρεμιέρες αυτή την εβδομάδα στην τηλεόρασή μας, και το Τηλεκοντρόλ από το πολύ ζάπινγκ …χρειάστηκε μπαταρίες!

Πριν κάνω ζάπινγκ  με το Τηλεκοντρόλ μου,όμως, πάμε να σας αποκαλύψω μια είδηση που  έσκασε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM  έκλεισε και επίσημα ο Μιχάλης Χατζιγιάννης για το Rising Stars. Μαζί του θα είναι η Δέσποινα Βανδη και ο Χρήστος Μάστορας. Η πρεμιέρα έχει ήδη οριστεί για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ακούγεται έντονα ότι η Παπαρίζου ξεκίνησε συζητήσεις για το αντίπαλο δέος του Rising Stars, "THE VOICE" . Λέτε τελικά να την δούμε εκεί; Όπου "εκεί" βλέπε ΣΚΑΪ.  Πάντως, ωραίο το τρέιλερ- σπόντα που έβγαλε ο ΑΝΤ1 και δείχνει ότι όλα τα Show τα έβγαλε ο ΑΝΤ1 με επιτυχία και πάντα πηγαίνει ένα βήμα μπροστά στο πιο εξελιγμένο...

Την πολυσυζητημένη πρεμιέρα παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα. Φυσικά μιλάω για το ‘’Πρωινό’’ ,με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά. Ανανεωμένο team, μικρές πινελιές ανανέωσης στο σκηνικό,  κι όλα κύλισαν ομαλά και χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα. Ακούω πραγματικά πολλούς  που λένε ότι τους έλειψε, για να είμαι ειλικρινής κανείς δεν έχει το σχόλιο του Γιώργου, ωστόσο, όχι, δεν μου έλειψε. Τόσο η  Φαίη όσο και η ομάδα του Πρωινού στάθηκαν στο ύψος τους. Ευχάριστη εξέλιξη ο Κώστας Τσουρός που πήρε μεταγραφή από το δελτίο του ΑΝΤ1, ευχάριστη ήταν κι  η προσθήκη  του Στέφανου Κωνσταντινίδη. Κλασική αξία  η Σταμάτη, αδιάφορος και χωρίς σχόλιο ο Θέμης Γεωργαντάς.

Παίρνω  το τηλεκοντρόλ μου στο χέρι και αλλάζω κανάλι. Αυτή τη φορά ο ALPHA έχει πρεμιέρα, ή μάλλον, σερί από πρεμιέρες.

Δεν θα σταθώ πολύ στην εκπομπή, ‘’Ελένη’’.  Την εκπομπή τη θεωρώ ίσως την πιο βαρετή που υπάρχει.Ατελείωτο τηλεμάρκετινγκ και σάχλες... Συγγνώμη, άλλα δεν την είδα όλη την πρεμιέρα. Πραγματικά σας λέω δεν αντέχω την εκπομπή ούτε δευτερόλεπτο κι όπως φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης ,το ίδιο και ο κόσμος, μια και τα νούμερα ήταν μεν ικανοποιητικά, όχι όμως μεγάλα για το μέγεθος που ακούει στο όνομα Μενεγάκη.

Κάπου έχασα το τηλεκοντρόλ μου γαμώτο… Τι να κάνω ο άνθρωπος, θα δω και την πρεμιέρα του ‘’Ξαναδέστε τους’’. Πφφφ… Δεν μπόρεσα πραγματικά να καταλάβω γιατί τελικά σταμάτησε την εκπομπή τότε ο Μουτσινάς.  Τώρα, μου κάνει πια σα μπαγιάτικο προϊόν.

Κοιτάω το κινητό μου και τι να δω ; Μόλις μου ήρθε μια ειδησούλα αποκλειστική. Έρχεται μου λέει μεγάλη αποχώρηση από εκπομπή που θα φέρει ανατροπές. Βλέπετε, οι συνθήκες στο κανάλι δεν είναι και οι καλύτερες, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Κι έτσι το συγκεκριμένο πρόσωπο σκέφτεται σοβαρά  το ενδεχόμενο αποχώρησης. Τους το έχει πει μάλιστα…

Ξαναζεσταμένο φαγητό ήταν και το DEAL του ALPHA. Ίσως ήταν η πιο αψυχολόγητη κίνηση που έκανε ποτέ κανάλι… Να αφήσει το ‘’Άκου τι είπαν’’, που χτυπούσε σαρωτικά ποσοστά ,για το DEAL το οποίο παραείδαμε από τον ΑΝΤ1 ,μετά μας το ξαναζέστανε κάποια στιγμή το κανάλι ,το οποίο ,όμως, και το έκοψε λίγο αργότερα καθώς δεν σημείωνε ικανοποιητικά ποσοστά. Τα νούμερα που σημείωσε την τελευταία  φορά στον ΑΝΤ1 ήταν αυτά που έκανε η πρεμιέρα του στον ALPHA.

Κάθε Τρίτη στις  23:15 θα παίζει φέτος η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1,’’ Daddy Cool’’. Ο δεύτερος κύκλος  που αναμένεται και ανατρεπτικός με πολλές προσθήκες στο καστ, θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 18/10.

Ψάχνω το τηλεκοντρόλ μου κάπου ενδιάμεσα στον καναπέ , το βρίσκω και πατάω το νούμερο για τον ΑΝΤ1. Κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του Γρηγόρη που την είδε λίγο… ’’Όμορφος κόσμος’’. Το κόνσεπτ έχει χάσει εντελώς την ταυτότητά του. Οι τηλεθεατές μάλιστα δεν ξέρουν  τι  παρακολουθούν. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, με έναν πατέρα και τον γιο του, θείες, πεθερές κ.τ.λπ. . Και σε όλα αυτά ,γυρίσματα έξω σε πλατείες και λίμνες… Τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχει κουράσει και η ώρα  που παίζει είναι ακατάλληλη για lead in του κεντρικού δελτίου. Ε μα, έχεις μια σειρά όπως τα ‘’5 κλειδιά’’ που σάρωσαν στην πρεμιέρα και τη  χαντακώνεις στις 4 μ.μ.; Πάντως, το τηλεπαιχνίδι αυτό σύμφωνα με πληροφορίες μας  έπρεπε να βγει στον αέρα γιατί είναι πληρωμένη η διαφήμιση!

H αγαπημένη παρέα του «Jenny Jenny», έρχεται από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 10:45 στον ΑΝΤ1 και θα μας κρατάει την πιο «σπιτική» συντροφιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τους Παναγιώτη Χατζηδάκη, Αμαλία Κυπαρίσση, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Έλενα Παπασταύρου υποδέχονται στη φετινή τους παρέα τον Άρη Καβατζίκη και φυσικά όλους εμάς. Αλήθεια, ο τελευταίος γιατί έφυγε τελικά από το καθημερινο ‘’Πρωινό’’ ; Δεν ήθελε να κάνει σκληρό gossip ,μου είπε ένα πουλάκι . Πάντως ,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM,  ο  Άρης Καβατζίκης συζητούσε και για το ΣΟΥΚΟΥ…

Μια και είμαι στο ΣΟΥΚΟΥ,  πληροφορίες του Τηλεκοντρόλ εδώ στο TVNEA,θέλουν τη Τζένη Μπαλατσινού να πηγαίνει καλεσμένη την Κυριακή αυτή,9/10, ενώ το Σάββατο στην πρεμιέρα του ΣΟΥΚΟΥ θα πάει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Την ομάδα του Χατζηνικολάου φαίνεται να παίρνει ο Μαρινάκης για τον  νέο τηλεοπτικό σταθμό. Η επιλογή Μιχαλέλη δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Χατζηνικολάου οδεύει προς τα εκεί.

Στο ίδιο κανάλι  οδεύει και σχεδόν όλη η ομάδα τις διεύθυνσης του MEGA. Πληροφορίες θέλουν ήδη τον Ξενόπουλο και την Κατραβά να είναι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία…


Αυτό ήταν για σήμερα. Ραντεβού, φιλαράκια μου, την επόμενη Πέμπτη, με το Τηλεκοντρόλ!

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθείστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εξαιρετικη η στηλη για ακομα μια φορα! γιωργο δεν εχεις βαλει ημερομηνια για το rising star! μαλλον σου ξεφυγε! τελικα θα είναι μονο 3 οι κριτες? είναι οριστικο,γιατι ξεραμε για 4!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωπα sorry μου ξέφυγε. 11 Δεκεμβρίου θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η καλυτερη στηλη! ειλικρινα ενα μεγαλο μπραβο γιωργο. πολυ ενδιαφερουσα στηλη με πολλα αποκαλυπτικα. επισης μου αρεσει που σχολιαζεις αντικειμενικα και δεν προσπαθεις να κανεις δημοσιες σχεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !