Ο παρουσιαστής του QUIZDOM,Λάμπρος Φισφής,δηλώνει:«Το ωραίο με τον δεύτερο κύκλο είναι ότι έχουμε...»


Το τηλεπαιχνίδι του Alpha,''Quizdom the show'',με τον Λάμπρο Φισφή στο τιμόνι της παρουσίασης,επιστρέφει το Σάββατο,8 Οκτώβρη,στις οθόνες μας.Ο παρουσιαστής,παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό,''Τηλεκοντρόλ'',μίλησε για αυτό...

Δεύτερη σεζόν για το τηλεπαιχνίδι. Πιστέψατε από την αρχή στην επιτυχία του; 

«Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την επιτυχία. Το κοινό είναι αυτό που αποφασίζει. Κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και μετά περιμένεις. Η ομάδα που το έστησε ήταν έμπειρη, το κόνσεπτ ήταν κάτι που ήδη είχε επιτυχία σε εφαρμογή, και το κανάλι το υποστήριξε σωστά».

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζουν να φτάνουν στην παραγωγή στον ίδιο μεγάλο αριθμό με πέρυσι; 

«Στον πρώτο κύκλο είχαμε πολλές συμμετοχές από τους φανατικούς της εφαρμογής. Το ωραίο με τον δεύτερο κύκλο είναι ότι έχουμε παίκτες που έρχονται γιατί είδαν το παιχνίδι στην τηλεόραση και τους άρεσε»,

Όταν εκφωνείτε τις ερωτήσεις , γνωρίζετε τις απαντήσεις; Θα μπορούσατε να είστε παίχτης; 

«Δεν θα ήμουν πολύ καλός παίκτης. Έχω τεράστια κενά σε πολλές κατηγορίες. Πολλές φορές όταν εκφωνώ την ερώτηση κοιτάω τις απαντήσεις και δεν έχω ιδέα τι θ’ απαντούσα. Νιώθω λες και είμαι στο σχολείο. Οι κατηγορίες που έχω αρκετές γνώσεις και μου αρέσουν είναι το σινεμά, το φαγητό και τα ζώα. Αλλά και πάλι δεν έχω την ταχύτητα στις απαντήσεις που έχουν οι παίκτες».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: