Αιμίλιος Λιάτσος: Οι πρώτες του δηλώσεις on camera για το πρόβλημα υγείας και τον ένα μήνα που πέρασε στο νοσοκομείο


Για έναν ολόκληρο μήνα στο νοσοκομείο νοσηλεύτικε ο Αιμίλιος Λιάτσος, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. 

Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώθηκε και το βράδυ της Δευτέρας τον είδαμε από τη συχνότητα του Kontra Channel στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του. 

Ο Αιμίλιος Λιάτσος, όπως ήταν φυσικό τοποθετήθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και κατά την έναρξη της εκπομπή του, ανέφερε: «Είναι λογικό να αισθάνομαι μία ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που βρίσκομαι ξανά στο στούντιο μετά από τριάντα μέρες…». 

Εν συνεχεία μίλησε εκτενώς για όλα όσα του συνέβησαν αυτό το διάστημα. « Θα ξεκινούσα την εκπομπή κανονικά στις 29 Αυγούστου. Αν δεν κάνω λάθος ήταν Δευτέρα. Τρεις μέρες πριν με χτύπησε ένας πυρετός και πήγα στον ασφαλιστικό μας φορέα. Εκεί συνάντησα έναν εξαιρετικό γιατρό, παθολόγο, τον κ. Λαμπρόπουλο ο οποίος είδε ορισμένους δείκτες ανεβασμένους. Έκανα περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο και ο διοικητής μου είπε “καλώς ήρθες. Δεν φεύγεις!” και παρέμεινα εκεί 30 μέρες… Ήταν λοίμωξη του άνω αναπνευστικού. Χρειάστηκα μία ισχυρή φαρμακευτική αγωγή. Έκανα ό,τι μου λέγανε και, έτσι, σιγά σιγά, άρχισα να τρώω, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήθελα να το παίξω τζόβενο, έκανα δίαιτα και έτρωγα ένα γεύμα την ημέρα και είχε αδυνατίσει ο οργανισμός μου», αφηγήθηκε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια μάλιστα ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου, την οικογένειά του αλλά και τον κόσμο που τον στήριξε. Μάλιστα , συγκίνησε με την αναφορά και στον εγγονό του, τον οποίο έβλεπε μέσω facetime!

Δείτε το βίντεο  με τις δηλώσεις του Αιμίλιου Λιάτσου.: Ο Αιμίλιος Λιάτσος μιλά για το πρόβλημα υγείας του

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: