Κατερίνα Καινούργιου - Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Απίστευτος καβγάς on air για τη Ράντου....


Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» έδωσε συνέντευξη η Ελένη Ράντου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη διαφήμιση που έκανε για τη ΔΕΗ και δεν δίστασε να πει ότι ακούει και βλέπει τα αρνητικά σχόλια και τα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα σχολίασαν τις δηλώσεις της για τη συγκεκριμένη διαφήμιση όπου είχαν αντίθετες απόψεις και έγινε χαμός... Δεν έπρεπε να μπει στη διαδικασία να διαφημίσει την ΔΕΗ... υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γονατίσει για να την πληρώσουν... Μας πίνουν το αίμα, οι άνθρωποι κάνουν διακανονισμό... » . «Διαφωνώ κάθετα μαζί σου... Τι είναι αυτό, μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν αυτά τα κομπλεξικά, επειδή η Ράντου είναι κορυφαία ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει τέτοια διαφήμιση;» είπε η Κατερίνα και ξεκίνησε ένας απίστευτος καυγάς!


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει η Τζωρτζέλα, γιατί την έχει νιώσει την κρίση. Η άλλη δεν έχει καταλάβει, κυρίως λόγω δώρων και κερασμάτων! Επίσης, η Ράντου, το καλοκαίρι, έκανε διακοπές και σε εξωτικούς προορισμούς και στην Ελλάδα!