O γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη θυμάται: Δεν θα ξεχάσω κάποια στιγμή που ήμασταν μόνοι στο δωμάτιο...

Unknown
0
Ο Σωτήρης Αδαμίδης ο γιατρός που βρέθηκε δίπλα στην μεγαλύτερη Ελληνίδα star μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της μίλησε στο περιοδικό Χάι.
Μου άρεσε αυτό που σας είπα πριν. Δεν έβλεπες άλλο πρόσωπο στις ταινίες και άλλο μπροστά σου. Ηταν η ίδια παντού. Αυτό μου το επιβεβαίωσαν και άλλοι άνθρωποι που είχε τύχει να συνεργασθούν μαζί της, όπως ο Δημήτρης Σοτοβίκης, ο Κώστας Σπυρόπουλος και πολλοί άλλοι. Η δικιά μας Αλίκη. Να υποφέρει και να με ανταμείβει με χαμόγελο την ώρα της επισκέψεως. Ανταπέδιδε ευγενικά το σεβασμό που της έδειχνα. Ρωτούσε για την ασθένεια της πολύ σεμνά και φυσικά την ενημέρωνα με όρους αληθείας και διάκριση στο τι μπορούσε να δεχθεί κάθε φορά… Δεν θα ξεχάσω επίσης κάποια στιγμή που ήμασταν μόνοι στο δωμάτιο και την ενημέρωνα με προσεκτικό τρόπο για το πόσο δύσκολο ήταν πλέον το κλινικό μας έργο, που μου έπιασε το χέρι και ήταν σαν να ήθελε να δώσει θάρρος σε εμένα. Ενιωθε τη δυσκολία μου να της μιλήσω καθαρά. Και μου είπε: 
''Αντέχω κ. καθηγητά! Μιλήστε μου! Όλα τα αντέχω εγώ''. Και δεν μου άφηνε το χέρι. Δεν θα ξεχάσω επίσης το βουρκωμένο και με μάτια κόκκινα απ το κλάμα Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που με πήρε παράμερα ενώ περίμενε έξω από τη σουίτα για να με ρωτήσει πως ήταν τα πράγματα και ποια ήταν η αντίδραση του. Δεν θα ξεχάσω τα χιλιάδες τηλεφωνήματα από απλούς ανθρώπους, από συναδέλφους εντός και εκτός Ελλάδος, από δεκάδες δημοσιογράφους που περίμεναν υπομονετικά κάθε μέρα την ώρα που έβγαινα από το νοσοκομείο για μια δήλωση – ενημέρωση για την πορεία της νόσου της Αλίκης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !