O Παύλος Ευαγγελόπουλος για την κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο:«Πιστεύω ότι οι ηθοποιοί θα καταφέρουν να πάρουν τα λεφτά τους»

0

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είναι ένας ηθοποιός που έχει πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη του και έχει ζήσει και τις λεγόμενες ''χρυσές'' εποχές της tv.Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για όλα...


Αυτή η κατάρρευση του τηλεοπτικού τοπίου άφησε σε πολλούς συναδέλφους σας μια πολύ πικρή γεύση, καθώς παραμένουν πολύ καιρό απλήρωτοι για δουλειές που έχουν κάνει.

''Δυστυχώς είναι πολύ λυπηρό αυτό, αλλά πιστεύω ότι μέσα σε όλο αυτό και με την ευκαιρία της κρίσης θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα, και οι ηθοποιοί θα καταφέρουν να πάρουν τα λεφτά τους, γιατί είναι κρίμα ,Να μπει το πράγμα σε μια καινούρια σειρά, να πληρώνονται όλοι και να μην υπάρχει άγχος για αυτό'' .

Γι' αυτό και πολλοί αναγκάζονται να στραφούν σε άλλους χώρους όπως το τραγούδι .

''Ναι. Είναι καλό,βέβαια, να μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο,αλλά όταν υπάρχει τέτοια κρίση είναι μοιραίο να πέφτουν τα μεροκάματα και να είναι πολύ μικρότερα απ' ό,τι στο παρελθόν, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό το πράγμα και θα αρχίσουμε να δουλεύουμε και να ζούμε κανονικά .Κάποτε τα λεφτά ήταν πολλά, ενώ τώρα δουλεύεις πιο πολύ και είναι πολύ πιο λίγα''.

Θα συμβουλεύατε ένα νέο παιδί να γίνει ηθοποιός σε τέτοιες εποχές, εάν το ονειρεύεται πραγματικά; 

''Εγώ πάντα λέω πως, εάν κάποιος έχει ένα όνειρο και το θέλει πραγματικά, οφείλει να το κάνει και να το παλέψει, έστω κι αν αποτύχει. Τουλάχιστον θα έχει παλέψει και θα ξέρει ότι προσπάθησε και κυνήγησε το όνειρό του ''.

Στη νεότερη γενιά ηθοποιών υπάρχουν παιδιά τα οποία ξεχωρίζετε; 

''Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά ναι, πιστεύω ότι η νέα γενιά είναι πολύ αξιόλογη. Έχουμε ηθοποιούς πολύ καταρτισμένους και με παιδεία. Αν ο άνθρωπος είναι ικανός πρέπει να πιστέψει και να τολμήσει ''.

Υπάρχει κάποιος ρόλος που τον έχετε απωθημένο; 

''Απωθημένο, ποτέ! Ποτέ δεν αντιμετώπισα έτσι αυτή τη δουλειά. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καλές και αξιοπρεπείς δουλειές και όσο μπορούμε όλοι να εξελισσόμαστε. Να έχουμε κάτι να πούμε στον κόσμο, στο κοινό. Αυτό μ' ενδιαφέρει''.

Spirto

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !