O Mαρινάκης περιμένει τα μηχανήματα για το νέο κανάλι κι ο Σαββίδης πήρε ήδη πακέτο με ταινίες!

1

Μπορεί η Kυβέρνηση με την τροπολογία που θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα να ανοίγει τον δρόμο για τη μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο,ωστόσο, κανένας από τους δυο νέους υπερθεματιστές δεν είναι έτοιμος να εκπέμψει!


Για την ακρίβεια, ο Μαρινάκης που ξεκίνησε νωρίτερα από τον Σαββίδη να στήνει το νέο κανάλι,όχι μόνο δεν είναι έτοιμος να εκπέμψει σε έναν μήνα, δηλαδή κατά τα μέσα Νοεμβρίου, αλλά δύσκολα θα είναι στον «αέρα» πριν τις γιορτές! Βεβαίως, όλα γίνονται… για παράδειγμα η ΝΕΡΙΤ, η διάδοχη τηλεόραση μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ, στήθηκε μέσα σε μια εβδομάδα. Φυσικά, το αποτέλεσμα τα πρώτα 24ώρα θύμιζε την εποχή της ασπρόμαυρης τηλεόρασης λίγο μετά την πτώση της χούντας! Προφανώς οι ιθύνοντες του νέου καναλιού δεν θέλουν να ξεκινήσουν όπως η ΝΕΡΙΤ,αλλά προτιμούν να ετοιμαστούν. Άλλωστε, το νέο κανάλι ακόμα δεν έχει σήματα, γραφικά… δεν έχουν γίνει δοκιμαστικά… δεν υπάρχει καν πρόγραμμα,ενώ πολλά μηχανήματα που έχουν παραγγελθεί στο εξωτερικό δεν αναμένονται να φθάσουν πριν τα μέσα Νοεμβρίου! Κατά συνέπεια, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, και δύσκολος, διότι το εγχείρημα είναι ακριβό και θέλει προσεκτικά βήματα.
Επι πλέον για να φτειάξεις το νέο MEGA, δεν φθάνει μόνο να πάρεις τους διευθυντές και τους δημοσιογράφους τού πρώην μεγάλου καναλιού,και να αντιγράψεις τη συνταγή, χρειάζεται και κάτι παραπάνω… που ακόμα το αναζητούν στο στρατηγείο του Πειραιά!

Αν, λοιπόν, ο Μαρινάκης έχει δρόμο για να ετοιμάσει το νέο κανάλι,ο Σαββίδης που ξεκίνησε με καθυστέρηση θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα τρίμηνο. Θα επαναλάβουμε ότι κανάλι στήνεται και σε μια νύχτα… Το θέμα είναι τι κανάλι θέλεις ,και αν επιθυμείς να αποσβέσεις την επένδυσή σου. Για να έχεις ελπίδες να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, όμως, θα χρειαστείς παραπάνω από μία νύχτα για να το στήσεις. Φυσικά, υπάρχει και η εναλλακτική να βάλεις σε ένα στούντιο τον Κώστα Αρβανίτη να κάνει εκπομπή όλη την ημέρα,και το βράδυ να παίζει επανάληψη!

Όπως και να ‘χει, χρειάζεται περισσότερη δουλειά και από επαγγελματίες για να στηθεί μια νέα τηλεόραση,ακόμη και πακέτο με ταινίες να έχεις εξασφαλίσει – όπως ακούγεται για την περίπτωση Σαββίδη-δεν είναι αρκετό!

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μια βασικη λεπτομερεια με ΝΕΡΙΤ-νεα ΕΡΤ:

    στην περιπτωση της επανάκαμψης της ΕΡΤ, αυτο που εγινε κυρίως ήταν... αλλαγη λογοτυπου της ΝΕΡΙΤ και καποια προσωπα μπροστα απο τις καμερες.
    Ετσι μπορεις να εκπεμψεις και σε μια μερα! Αν πρεπει ομως να στησεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενα νεο σταθμο απο το μηδεν -τεχνικα και προγραμματικα- δεν γινονται θαυματα απο τη μια μερα στην αλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !