«Οι Συμμαθητές»: Διαβάστε τι θα δούμε φέτος στον o 3ος κύκλος πριν παιχτεί στην TV

«Οι Συμμαθητές», η αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού γίνεται και πάλι καθημερινή. Μετά από 2 επιτυχημένες σεζόν ο 3ος κύκλος επιστρέφει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 22:15 στον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια, γεμάτα κωμικές καταστάσεις, ερωτικά μπερδέματα, παρεξηγήσεις και συγκινητικές στιγμές.

Ο 3ος κύκλος ανανεώνεται δυναμικά με ταλαντούχους και δημοφιλείς πρωταγωνιστές που προστίθενται στο ήδη επιτυχημένο cast της σειράς, ενώ τα νέα επεισόδια βρίσκουν τους «Συμμαθητές» να περνούν εκ νέου εξετάσεις! Οι εξετάσεις όμως φέτος έχουν γρίφους και ερωτήματα για δυνατούς λύτες:

Θα καταφέρουν η Μαριλένα και ο Αριστείδης να πάρoυν πίσω την Cooldog από την Ίριδα;

Ποιο όνομα περιέχει ο φάκελος με τα αποτελέσματα του DNA που έχει στα χέρια της  η Τατιάνα;

Θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο η Μαριλένα με τη μητέρα της Ιωάννα που τη θεωρούσε μέχρι τώρα νεκρή; Ποιο είναι το μυστικό που φέρνει στις αποσκευές της από την Αργεντινή;

Θα κάνει την επιλογή του ο Άρης; Η Αλίνα ή η Μπέτυ θα είναι η εκλεκτή της καρδιάς του;

Η Κρίστη επέστρεψε. Ήρθε η ώρα για ένα ακόμα reunion ή κάποιος άλλος από την παρέα των Συμμαθητών ετοιμάζεται να φύγει;

Τι γίνεται όμως όταν όλος ο κόσμος έχει έρθει ανάποδα και δεν είσαι σίγουρος για το ποια απάντηση είναι η σωστή;

Αυτή τη χρονιά νέες αφίξεις θα φέρουν απροσδόκητες εξελίξεις και  θα βάλουν τις σχέσεις των Συμμαθητών σε νέες δοκιμασίες:

«Φραγκίσκος (Κωνσταντίνος Κάππας) και Έμυ»:  Δύο ονόματα, μια ιστορία και ένας ανεκπλήρωτος σχολικός έρωτας ξεχασμένος στις σελίδες ενός σκονισμένου λευκώματος που θα οδηγήσει την παρέα των συμμαθητών να τους αναζητήσει…

Ο Ανδρέας θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ξεκινήσει ένα καταφύγιο σκύλων. Όμως αυτό εξαρτάται από τον ξάδερφό του από το χωριό, τον Ηρακλή (Τάσος Γιαννόπουλος), με τον οποίον έχουν κληρονομήσει το οικόπεδο εξ’ αδιαιρέτου.

Hello Athens! London is calling! Μαζί και η θεία Αλίκη (Ράνια Σχίζα ) η αδερφή του Αριστείδη που έρχεται ξαφνικά από την Αγγλία για να εξαγοράσει ένα μέρος της Cooldog. Θεωρεί τον εαυτό της Βασίλισσα και ως τέτοια θέλει να της φέρονται. Ποια όμως είναι η πραγματική της ατζέντα; Ο γιος της Αλέξανδρος (Αλέξανδρος Πέρρος) πάντως, ένας γοητευτικός playboy, έχει σίγουρα μία κρυφή ατζέντα και μάλιστα πολύ διαφορετική από της μητέρας του…

Εν τω μεταξύ, η ανακατώστρα και ισχυρογνώμων Τότα (Ελένη Γερασιμίδου) βλέπει στο φλιτζάνι στεφάνι… Ποια θέλει να τυλίξει τον κανακάρη της τον Γιώργο; Ας είναι όλοι έτοιμοι γιατί παίρνει το πρώτο ΚΤΕΛ για Αθήνα.

Στην πορεία της σειράς θα εμφανιστεί η Αιμιλία (Βαλέρια Κουρούπη), μία αυστηρή δασκάλα γνώριμη από τα παλιά που είναι ικανή να τους «καθίσει και πάλι στα θρανία». Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια σειρά από περίεργα τηλεφωνήματα στο κινητό της Μαριλένας απειλούν την ευτυχία της με τον Ανδρέα.

Μα τι έχουν πάθει φέτος τα τσάκρα των Συμμαθητών;  Ευτυχώς που υπάρχει και η Τάρα (Μαρία Κωνσταντάκη), ολιστική θεραπεύτρια που «διαβάζει» την αύρα των άλλων και θα έρθει να τους τα ξεμπλοκάρει για τα καλά…

Μετεξεταστέοι ή όχι ένα είναι σίγουρο: Αυτοί «Οι Συμμαθητές» περνούν καλά και στα εύκολα και στα δύσκολα, και μαζί τους θα περάσουμε υπέροχα για μία ακόμα χρονιά! Μείνετε συντονισμένοι από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 22:15 μόνο στον ΑΝΤ1!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: