Ποιος Ελληνας πολιτικός -και πόσο- αγόρασε την Mercedes του Ωνάση;

Unknown
0

Η Mercedes του κραταιού εκείνης της εποχής Ωνάση ήταν για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στις αποθήκες του πρώην δυτικού αερολιμένα.


Μαζί της, στη σκοτεινή και σκονισμένη γωνιά του χώρου όπου βρέθηκαν και άλλα πολύτιμα αντικείμενα του πρώην ιδιοκτήτη της Ολυμπιακής Αεροπορίας, έσβησε και μια ολόκληρη εποχή δόξας και ελληνισμού.

Ο χρόνος κύλησε βασανιστικά, νόμιμος εκκαθαριστής της Ολυμπιακής Αεροπορίας ήταν η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία έβγαλε στο σφυρί τη Mercedes 250 του Ωνάση, με τα 2.800 cc και τους 130 ίππους της εποχής. Για την ιστορία να πούμε πως είχε αγοραστεί το 1972 καινούργια έναντι του ποσού των 250.000 δραχμών, ποσό μαμούθ για τη δεκαετία του ’70.

Ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, χρήζοντας νέο ιδιοκτήτη τον Γιάννη Γραμματίδη, ιδρυτή και πρόεδρο του πολιτικού κόμματος «Νέα Πορεία – Νέα Ελλάδα». Την έκανε δική του με 25.000 ευρώ, υποσχόμενος πως θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτή η special Merc την φανταχτερή αρχική μορφή της.

newsauto.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !