Έλντα Πανοπούλου για MEGA:«Το κανάλι αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να υπάρξω μέσα από το Ρετιρέ και να γίνω ευρέως γνωστή»

0

Η Έλντα Πανοπούλου είναι από τις καλλιτέχνιδες  που έχουν πολλή εμπειρία στην πλάτη τους. Η ίδια μιλά  για τη σχέση που έχει με τη μικρή οθόνη αλλά και το Mega, το οποίο την ανέδειξε...



«Οφείλω πολλά στο Μega και με λυπεί σφοδρά ότι υπάρχουν άνθρωποι στο κανάλι που εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι. Γιατί όποιος αποφάσισε αυτό που αποφάσισε, δεν θα έπρεπε να το αποφασίσει ερήμην του κόπου των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί. Το κανάλι αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να υπάρξω μέσα από το Ρετιρέ και να γίνω ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Και, βέβαια, μέσα από την πρωινή μας εκπομπή, που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία».

Όσο για το ποιο θα ήταν το κίνητρό της για να ξανακάνει τηλεόραση, λέει:

«Τώρα πια οι "συνάδελφοι". Γιατί, μεγαλώνοντας, δεν αντέχει πολλά το στομάχι μας. Όλοι έχουμε ταλαιπωρηθεί από συναδέλφους. Έχω ταλαιπωρηθεί κι εγώ. Δεν θα ταλαιπωρηθώ άλλο! Όσο κι αν φαίνεται περίεργο. Οι συνάδελφοι και μόνον... Όσον αφορά το έργο, εντάξει, δεν θα μου προτείνουν να πάω να παίξω την Ιουλιέτα, οπότε θα πρέπει να προβληματιστώ για το πώς θα φανώ μικρότερη και κομψότερη. Ούτε θα μου προτείνουν να πάω να κάνω κάποιο γυμνό, θα μου προτείνουν κάτι που ξέρουν ότι μπορώ να το υπηρετήσω σωστά».

Πηγή:Full Life

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !