Απίστευτη αποκάλυψη από τον Αιμίλιο Λιάτσο-Γι' αυτόν τον λόγο αποχώρησε από το MEGA!


Ο Αιμίλιος Λιάτσος βρισκόταν πριν πολλά χρόνια στο δυναμικό του Μega.
Ο δημοσιογράφος,μιλώντας στην εφημερίδα,''Real'', και την Πολυξένη Καραμίχα,αναφέρεται,μεταξύ άλλων,στην αποχώρησή του από το κανάλι ,κάνοντας μια πολύ σημαντική αποκάλυψη...

«Είχα δεχθεί παρέμβαση από έναν από τους μετόχους του καναλιού. Ήθελε κάθε βράδυ να μου περνάει τις ερωτήσεις που ήθελε να κάνω στους υπουργούς που είχαμε καλεσμένους -επί Σημίτη συνέβαιναν αυτά- και έτσι αποχώρησα», λέει,και συνεχίζει: «αυτά συνέβησαν όταν ανέλαβα το δελτίο ειδήσεων του Mega, αμέσως μετά τον Νίκο Χατζηνικολάου, που νομίζω ότι ένας από τους λόγους που αποχώρησε κι εκείνος ήταν η παρέμβαση από τον ίδιο άνθρωπο».

Εν συνεχεία, ο Αιμίλιος Λιάτσος τονίζει πως η ανεργία είναι η μεγάλη ασθένεια του κλάδου του και, αν προχωρήσουν οι διαδικασίες για μόνο τέσσερα κανάλια, το πρόβλημα θα διογκωθεί. Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στην ΕΡΤ, αναφέρει: «όχι, σε καμία περίπτωση. Η ΕΡΤ είναι ένα μέσο ενημέρωσης που εξαρτάται πάντα από τον κάθε πρωθυπουργό και την κάθε κυβέρνηση. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Το έζησα, το βίωσα, ήταν μια καλή εμπειρία, αλλά δεν θα το ξανακάνω ποτέ».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: