Νεφέλη Κουρή:Mιλά για την πρόταση αλλά και τον ρόλο της στο νέο σίριαλ του Alpha...


Η Νεφέλη Κουρή ,μετά το επιτυχημένο ΝΗΣΙ αλλά και τον ρόλο της στο ΤΑΜΑΜ του ΑΝΤ1,θα πρωταγωνιστήσει στο νέο,μεγάλο σίριαλ του Alpha,''Η λέξη που δεν λες''.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ,''Espresso'',και ανέφερε τα εξής:«Με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη είχα συνεργαστεί στο “Νησί” του Mega το 2010, όπου υποδύθηκα τη Σοφία, την κόρη της Άννας. Όταν μου πρότειναν οι συνεργάτες του να ενσαρκώσω τη Νατάσα, την αδελφή του Παυλή (Γιώργος Στεντούμης), ο οποίος πάσχει από αυτισμό, είπα αμέσως “ναι”. Η ηρωίδα που υποδύομαι -αν και είναι 15 χρόνων- είναι πολύ ψαγμένη για την ηλικία της», εξηγεί η ταλαντούχα ηθοποιός, και συμπληρώνει: «Το παιδί που παίζει τον τύπο που θα με ξελογιάσει είναι γέννημα-θρέμμα Κρητικός, δεν έχει σπουδάσει υποκριτική, αλλά είναι τόσο ταλαντούχος, που νομίζω ότι θα πρέπει να ακολουθήσει τον κόσμο του θεάτρου», υποστηρίζει.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: