Ποια παρουσιάστρια θα βρεθεί δίπλα στο Γιώργο Λιάγκα στο Lucky Room;

1

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, το Lucky Room έρχεται να «ταράξει τα νερά», να μοιράσει λεφτά και να δοκιμάσει τις οικογενειακές σχέσεις on air. 

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ χαρούμενος με την παρουσίαση του παιχνιδιού, καθώς στο εξωτερικό είναι εξαιρετικά δημοφιλές και έχει μεγάλο σασπένς, και ανυπομονεί να βρεθεί στο πλατό με τους διαγωνιζόμενους. 

Η μόνη «εκκρεμότητα» είναι το κορίτσι που θα βρίσκεται backstage, θα μιλάει με τις οικογένειες και τους φίλους των συμμετεχόντων, και θα ενισχύει την ψυχολογία τους, όσο εκείνοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν το μεγαλύτερο ποσό για τον αγαπημένο τους παίκτη, που θα βρίσκεται σε διαγωνιστική διαδικασία, χωρίς όμως να μπορούν να έχουν μαζί του επαφή. 

Τα δοκιμαστικά για τα backstage θα γίνουν την Πέμπτη και σύμφωνα με το Peoplegreece.com το ρόλο της γυναίκας που θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργο Λιάγκα στο Lucky Room θα διεκδικήσουν οι: Νικολέττα Ράλλη, Σάσα Σταμάτη, Ιλένια Ουίλιαμς, Μαρία Λουίζα Βούρου, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Αποστολία Ζώη, Ελένη Καρποντίνη, Μαρία Ένεζλη και Άννα Μαρία Βελλή.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αν και ξερω οτι η Σασα Σταματη θα ηταν η καταλληλοτερη λογω της χημειας με τον Λαιγκα θα προτιμουσα Νικολετα Ραλλη ή Ελενη Καρποντινη η πρωτη γτ μ αρεσει κ η δευτερη επειδη το χει με κατι τετοια(πχ backstage dwts)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !