Leonardo DiCaprio: Η απάντηση στις κατηγορίες που τον εμπλέκουν σε σκάνδαλο δισεκατομμυρίων

0

Στο «μικροσκόπιο» του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης έχει μπει ο Leonardo DiCaprio, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο δισεκατομμυρίων. Με ανακοίνωσή του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε την απάντησή του στις κατηγορίες. 

Η έρευνα αφορά υπόθεση υπεξαίρεσης κεφαλαίων από την αναπτυξιακή εταιρεία του Δημοσίου της Μαλαισίας 1MDB και ο ηθοποιός κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα προς όφελος του φιλανθρωπικού του ιδρύματος, αλλά και την παραγωγή της ταινίας του 2013 «Ο Λύκος της Wall Street». Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, ελβετική οργάνωση προστασίας των τροπικών δασών κάλεσε τον DiCaprio να παραιτηθεί από αγγελιοφόρος των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή. 

«Ο Leonardo DiCaprio αναμένεται τα αποτελέσματα της έρευνας του υπουργείου Δικαιοσύνης», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι του ηθοποιού και τονίζουν πως θα επιστρέψει οποιεσδήποτε δωρεές ή δώρα είναι συνδεδεμένα με επενδυτικά κεφάλαια από τη Μαλαισία. 

Το εν λόγω σκάνδαλο, ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θεωρείται το μεγαλύτερο παγκοσμίως σε σχέση με το Δημόσιο. Αναλυτικότερα, οι πόροι δεν πήγαιναν για την αποψίλωση των τροπικών δασών της Μαλαισίας, αλλά στις τσέπες αξιωματούχων ή ανθρώπων από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, Najib Tun Razak, μεταξύ των οποίων και ο Riza Aziz, που φέρεται ως παραγωγός της ταινίας «Ο Λύκος Της Wall Street», μέσω της θυγατρικής εταιρείας Red Granite Productions. 

Πάντως, πηγή του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ επεσήμανε πως στα έγγραφα της έρευνας δεν αναφέρεται το όνομα του Leonardo DiCaprio, αλλά γίνεται λόγος για «ηθοποιό του Hollywood». Ωστόσο, πολλοί εικάζουν πως εμπλεκόμενος είναι ο Leonardo, καθώς, παραλαμβάνοντας την Χρυσή Σφαίρα για τον «Λύκο της Wall Street», ευχαρίστησε δημόσια την ομάδα παραγωγής και συγκεκριμένα άτομα, τα οποία εμπλέκονται στο σκάνδαλο. 

peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !