Άρχισαν τα στοιχήματα οι Βρετανοί για πιθανή εγκυμοσύνη της Kate Middleton

Μετά την επιστροφή της πριγκιπικής οικογένειας στην έδρα της, τα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας έχουν μειώσει την απόδοση στην πιθανότητα ανακοίνωσης τρίτης εγκυμοσύνης της Kate Middleton στις αρχές του επόμενου χρόνου,


καθώς έχουν πληθύνει τα στοιχήματα ότι το υπερατλαντικό ταξίδι του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ θα αποδώσει καρπούς.

Το πρακτορείο στοιχημάτων Ladbrokes , όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, έχει μειώσει την απόδοση σε μόλις 4/6, τη στιγμή που μέχρι πρότινος η απόδοση για την ανακοίνωση εγκυμοσύνης πριν από το τέλος του 2016 ήταν 4/1 και πριν από το τέλος του 2018 3/1.

Η περιοδεία του ζεύγους στον Καναδά έδωσε την ευκαιρία στον βρετανικό λαό να τους δει πρώτη φορά ως μια ευτυχισμένη τετραμελή οικογένεια.

H διαπίστωση, μάλιστα, του πόσο πολύ απολάμβαναν τον ρόλο των γονέων έπεισε τους λάτρεις της μοναρχίας ότι πολύ σύντομα θα προσθέσουν ακόμη ένα μέλος στην οικογένεια τους. «Μια ανακοίνωση εντός του 2016 φαίνεται απίθανη, όμως αν πιστέψουμε τα στοιχήματα, το 2017 μοιάζει βέβαιη» αναφέρει το Ladbrokes

gossip-tv.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: