Επικός καβγάς Kardashian και Jenner: «Kim, είσαι μια γαμ***νη προδότρια»

0

Όσο η Κιμ Καρντάσιαν αναρρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την ληστέια στο Παρίσι, η νέα σεζόν του «Keeping Up with the Kardashians» ξεκίνησε με... καυγάδες. Εν αναμονή της πρεμιέρας του νέου κύκλου του ριάλιτι της πιο διάσημης οικογένειας, στο τέλος του μήνα, κυκλοφόρησε σήμερα ένα βίντεο που δίνει μια μίνι γεύση για τα όσα θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές. Στο βίντεο των λίγο μόνο δευτερολέπτων, η μητέρα της οικογένειας, Κρις Τζένερ, έχει τον πιο έντονο διαπληκτισμό στην ιστορία του σόου με την κόρη της, Κιμ. 

Ο λόγος που προκάλεσε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό είναι ότι η Κιμ, είχε βοηθήσει την Κέτλιν Τζένερ, δηλαδή τον πρώην σύζυγό της Κρις, να διαλέξει φόρεμα για τα ESPY Awards. 

Για αυτό τον λόγο βλέπουμε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε μαμά και κόρη, με την μαμά, έντονα εκνευρισμένη να λέει: «Κιμ, είσαι μια γαμ***νη προδότρια. Δεν θα συνεχίζεις να παίζεις έτσι!». Τα επεισόδια που θα ξεκινήσουν έχουν γυριστεί πριν το περιστατικό στο Παρίσι και κανείς ακόμα δεν γνωρίζει πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια του κύκλου. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !